DOLAR 32,5526 0.03%
EURO 34,9957 0.45%
ALTIN 2.421,42-0,06
BITCOIN %
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tatar’a çirkin saldırı

Tatar’a çirkin saldırı

ABONE OL
21 Mart 2019 11:48
Tatar’a çirkin saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendisini “baş milliyetçi” olarak gösteren ve ulusal güçleri dağıtmak için siyasi provokasyonlarını sürdüren Sabahattin İsmail, UBP Genel Başkanı Ersin Tatar’ı hedef alırken çok çirkin saldırılarda bulundu.
Sabahattin İsmail, KANAL T’de yayınlanan bazı programları gerekçe göstererek, sosyal paylaşım sitesinde Tatar’ı ve UBP’yi yıpratmaya yönelik gerçek dışı iddialarda bulundu.
Sabahattin İsmail sosyal paylaşım sitesinde UBP Genel Başkanı Tatar’ı “sahte milliyetçi ve Rum yanlılarına sahip çıkmakla” suçladı.
UBP Genel Başkanı Tatar’a yönelik bu gerçek dışı ve çirkin saldırılar büyük tepki toplarken, “Sabahattin İsmail kime hizmet ediyor” sorusu gündeme geldi.
SABAHATTİN İSMAİL KİM?
Uzun yıllar AKEL’in Londra Kolu yöneticileri ile birlikte hareket eden Sabahattin İsmail, AKEL’e karşı çıkan CTP’lilerin CTP’den uzaklaştırılmasında görev almıştı. Aynı dönemde “Kıbrıslılık” bilinci yaratılması için faaliyetlerde de bulunmuştu.
Daha sonra soldan sağa atlayan Sabahattin İsmail devlet memuru olurken, “baş milliyetçi” maskesini takarak ulusal güçleri yıpratmak ve etkisizleştirmek misyonunu üstlendi. Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın danışmanı olmamasına rağmen kendisini “danışman” olarak tanıttı.
MAL VARLIĞI
Bu arada, devlet memuru iken kendisi ve yakınları adına Lefkoşa Metehan’da bir daire, Girne merkezde bir daire, Alsancak’ta bir villa, Ankara’nın en pahalı semtleri olan Çankaya ile Bahçelievler bölgelerinde de 4 daire satın aldı.
AÇIKLAMA YAPMIYOR
Kendisi ve yakınları adına satın aldığı mallar pekçok kez gündeme gelip, sorgulanmasına rağmen, Sabahattin İsmail bu malları satın almak için parayı nereden bulduğunu açıklamaktan kaçınıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.