DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051207-1,88%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatar’dan Spehar’a;  İki devletli çözüm konuşulmalı

Tatar’dan Spehar’a; İki devletli çözüm konuşulmalı

ABONE OL
05 Aralık 2018 10:34
Tatar’dan Spehar’a;  İki devletli çözüm konuşulmalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar’la bir araya geldi.
UBP Genel Merkezi’nde önceki gün gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren görüşmede Kıbrıs sorununda gelinen son aşama konuşuldu. Görüşmede, müzakere masasının yeniden kurulması halinde, müzakerelerin yönteminin nasıl olması gerektiği konusu da ele alındı.
Görüşmeye Spehar’ın heyeti ve UBP Genel Sekreteri Hasan Taçoy ve Gazi Mağusa milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu da katıldı.
TATAR’IN AÇIKLAMASI
Önceki akşam, UBP Lefke İlçe örgütünün düzenlediği toplantıya katılan UBP Genel Başkanı Tatar, Spehar ile yapılan görüşmede, Spehare’a neler söylediğini şöyle açıkladı;
“Spehar ile yaptığımız görüşmede kendisine artık UBP’yi görmeleri gerektiğini söyledim. Spehar’a , Cumhurbaşkanı Akıncı’nın söyledikleri bizi bağlamaz, bizi bağlayan bizim sesimiz ve Türkiye ile yaptığımız temaslarda geliştirdiğimiz siyasettir dedim ve artık Kıbrıs’ta iki devletin konuşulması gerektiğini belirttim. Artık zorlamayın, sizin dünyanız başka , sizin dünyanızda Türkiye’yi Kıbrıs2tan uzaklaştırmak var dedim.” .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.