DOLAR 32,4993 0%
EURO 34,9934 0.19%
ALTIN 2.420,75-0,04
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBMM Başkanı Şentop, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti

TBMM Başkanı Şentop, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti

ABONE OL
15 Kasım 2022 22:29
TBMM Başkanı Şentop, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u kabul etti…

Cumhurbaşkanı Tatar konuşmasında, İstanbul’da yaşanan hain saldırıyı şiddetle kınadı.

Tatar, bu yaşananların bir kez daha yaşanmamasını temenni etti, , Türkiye’nin gücüne güç katarak tüm bunların üstesinden geleceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Tatar, “Güçlü Türkiye güçlü KKTC demektir.. KKTC de her geçen gün daha da güçleniyor. Doğu Akdeniz’de söz sahibi oluyor. Türk Devletleri Teşkilatı gözlemci üyeliği de çok önemli bir adımdır” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı, tüm Türkiye halkının sevgi ve saygılarını iletmekten onur duyduğunu söyledi.

Nisan 2021’de Cumhurbaşkanı Tatar’ın Cenevre’de yeni bir tez ortaya koyduğunu anımsatan Prof. Dr. Şentop, o tarihten bu yana Kıbrıs konusunda yeni bir sayfa açıldığını, Türkiye Cumhuriyeti’nin de bu tezin en büyük destekçisi olduğunu kaydetti…

Şentop, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üyeliğine kabulünü de tebrik ederken, önümüzdeki günlerde İstanbul’da yapılacak parlamenterler asamblesi 12’inci Genel Kurulu’na KKTC’yi de davet edeceklerini belirtti…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.