DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20681110,96%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı heyeti,  KKTC’de temaslarda bulunuyor

TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı heyeti, KKTC’de temaslarda bulunuyor

ABONE OL
17 Ekim 2022 14:04
TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı heyeti,  KKTC’de temaslarda bulunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında imzalanan 2022 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması Eylem Planı kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile sorumluluğunda bulunan eylemlere ilişkin KKTC’de çalışma ziyaretinde bulunuyor.

Bu sabah gerçekleştirilen Heyetlerin Eylem Planı Değerlendirme Toplantısı’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Bakanlık Müsteşarı Ecevit Alper ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan hazır bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, toplantının başında yaptığı konuşmada bakanlığın devam eden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Bakan Taçoy, amaçlarının 2023 yılı ve sonrasında eylem planlarını geliştirip hayata geçirmek olduğunu vurguladı.

Taçoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki bağların daha da güçlenerek devam edeceğine olan inancını dile getirdi.
Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran da konuşmasında, Kıbrıs’a gelmekten gurur duyduklarını belirterek, Kıbrıs konusunda her zaman çok hassas olduklarını vurguladı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan ise konuşmasında, sosyal hizmetlerin işleyişi ve eksiklikleri noktasında neler yapılması gerektiği üzerinde durdu. Konuşmaların ardından Çalışma Bakanlığı Müsteşarı Ecevit Alper bir sunum gerçekleştirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın davetlisi olarak ülkemizde temaslarda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanlığı heyetine ayrıca Sosyal Hizmetler Dairesi Lefkoşa Kaza Dairesi yetkilileri tarafından bilgilendirme sunumu da yapıldı.

Kalkınma Bankası Toplantı Salonu’nunda saat 10.00’da başlayan sunumda, Sosyal Hizmetler Dairesi Lefkoşa Kaza Dairesi Sorumlusu Yeşim Gürçınar tarafından Sosyal Hizmetler Dairesi’nin faaliyetleri, yasal mevzuatı, görev alanları ve birimleri hakkında bilgi verildi. Lefkoşa Çocuk Yuvası Sorumlusu Osman Karamanlı da, Lefkoşa Çocuk Yuvası hakkında konuk heyete sunum yaptı.
TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı heyeti, daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’yi ziyaret etti.

Ziyaretin TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı heyeti onuruna verilen yemeğe geçildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.