DOLAR 32,5060 0.16%
EURO 34,7761 0.13%
ALTIN 2.489,811,13
BITCOIN 20671235,68%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TC Milli Eğitim Bakanı Özer: Karşılıklı ilişkileri güçlendirmek için değerlendirme yapacağız
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • TC Milli Eğitim Bakanı Özer: Karşılıklı ilişkileri güçlendirmek için değerlendirme yapacağız

TC Milli Eğitim Bakanı Özer: Karşılıklı ilişkileri güçlendirmek için değerlendirme yapacağız

ABONE OL
25 Ocak 2023 14:31
TC Milli Eğitim Bakanı Özer: Karşılıklı ilişkileri güçlendirmek için değerlendirme yapacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, KKTC temasları çerçevesinde Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile birlikte Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitimi Okulu’na ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Özer ve Çavuşoğlu’na Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, iki bakanlığın bürokratları ve Okul Müdürü Soner Öyken eşlik etti.

Okul ziyareti sırasında sınıfları ve uygulama odalarını gezen Türkiye Milli Eğitim Bakanı Özer, çocuklarla sohbet etti. Özer, öğrencilere özel eğitim malzemeleri hediye etti.

Mahmut Özer, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı ile karşılıklı ilişkileri güçlendirmek için neler yapılabileceğini ayrıntılı bir şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Özer, “Okulumuzun donanımı ve materyallerin zenginliği konusunda her türlü destek verme kararını bakanımızla birlikte aldık. Sadece yarım gün eğitim veren bir okul değil, tam gün eğitim veren bir okul olması için bakanımız çalışma yapacak. Biz de lojistik olarak tüm eksikliklerini kendimiz karşılamayı üstlendik” dedi.

Türkiye Milli Eğitim Bakanı Özer, okulun daha donanımlı, çocukların keyifli vakit geçirebileceği ve aynı zamanda yaşam becerilerini de güçlendirecekleri bir özel eğitim kampüsü haline getirmek için her türlü çabayı sarf edeceklerini söyledi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.