DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 1968921-2,94%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TDP hükümetten çekilmeye hazırlanıyor

TDP hükümetten çekilmeye hazırlanıyor

ABONE OL
14 Eylül 2018 13:51
TDP hükümetten çekilmeye hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemde yaşanan ekonomik kriz, yapılan zamlar, zorunlu din dersi, bet ofisleri , yolsuzlukların hesabın sorulmaması gibi konular TDP içerisinde büyük bir rahatsızlık yaratırken, parti içi muhalefet de ayağa kalktı.

TDP’de parti içi muhalefetin liderliğini yapan Asım İdris’in , Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’ndaki görevinden istifa etmesi de  parti içinde deprem etkisi yaratırken, TDP’nin bölgelerdeki etkili isimleri de “hükümette kalmaya devam edersek, TDP bitecek” uyarısında bulunup, TDP’nin bir an önce hükümetten çekilmesini öneriyor. Bu öneri parti tabanı tarafından da büyük destek görüyor.

BAKANLAR KARŞI

Başta TDP  Genel Başkanı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ise   TDP’nin hükümetten çekilmesine karşı.

ANGOLEMLİ BEKLİYOR

TDP Milletvekili Hüseyin Angolemli ise kendisine söz verildiği gibi Meclis Başkanı olmasını bekliyor.  Elde edilen güvenilir bilgilere göre  Angolemli’nin Meclis Başkan olması  gerçekleşmezse, Angolemli de  TDP içerisindeki muhalif gruba katılacak. Gerekirse Meclis oturumlarına da katılmayacak.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAY ÇAĞRISI

TDP içerisindeki muhalif grubun “Olağanüstü Kurultay” toplamak için harekete geçtiği de öğrenildi. Olağanüstü Kurultay’ın gündemi ise  hükümetten çekilme olacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.