DOLAR 32,5199 0.2%
EURO 35,7038 1.52%
ALTIN 2.490,370,20
BITCOIN 20745231,47%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tepebaşı’nda yangından etkilenen bölgede, “Şampiyon Melekler Anı Ormanı” oluşturuluyor
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Tepebaşı’nda yangından etkilenen bölgede, “Şampiyon Melekler Anı Ormanı” oluşturuluyor

Tepebaşı’nda yangından etkilenen bölgede, “Şampiyon Melekler Anı Ormanı” oluşturuluyor

ABONE OL
24 Şubat 2023 14:40
Tepebaşı’nda yangından etkilenen bölgede, “Şampiyon Melekler Anı Ormanı” oluşturuluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa Kuzey Kıbrıs Lions Kulübü, Tepebaşı’nda meydana gelen yangında etkilenen bölgede, kulübe anı ormanı olarak ayrılan alanda, “Şampiyon Melekler Anı Ormanı” oluşturmak için adım attı.

Lefkoşa Kuzey Kıbrıs Lions Kulübü Organizasyonunda, Dağdoğan Sadrazam Yürüyüş Ekibi işbirliğinde Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ve Güzelyurt Atatürk Maarif Anaokulu öğrencileri ve babalarının katkılarıyla, Şampiyon Melekler Anı Ormanı’nailk fidanlar dikildi.

Etkinlikte, harup ve serviden oluşan yaklaşık 250 fidan, doğaya kazandırıldı.

Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Muavini Dilek Horoz,depremde yaşamını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji öğrencilerinin anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katkı koyacaklarını dile getirerek, depremde yaşamını kaybeden öğrencilere rahmet ailelerine sabır diledi.

Güzelyurt Atatürk Maarif Anaokulu Müdürü Kerime Çelebi de Ağaç ve Orman haftası kapsamında bir yıl önce böyle bir etkinlik planladıklarını belirterek yaşanan deprem felaketinin ardından, Lefkoşa Kuzey Kıbrıs Lions Kulübü’nün Şampiyon Melekler anısına hayat vereceği anı ormanına katkı sağlamaya karar verdiklerini söyledi.

Lefkoşa Kuzey Kıbrıs Lions Kulübü Başkanı Özlem Odabaşı Vardan da Tepebaşı’nda yangından etkilenen bu bölgeye dikilecek her bir fidanla, hem ülkenin yeniden yeşillendirilmesine katkı sağlanacağını hem de şampiyon meleklerin anısının sonsuza kadar yaşatılacağını söyledi. BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.