DOLAR 32,5057 -0.11%
EURO 34,9612 0.35%
ALTIN 2.430,450,32
BITCOIN 2075541-3,77%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tetikçilere talimat;   “Baybars’ı bitirin”

Tetikçilere talimat; “Baybars’ı bitirin”

ABONE OL
14 Eylül 2018 13:50
Tetikçilere talimat;   “Baybars’ı bitirin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FETÖ’nün KKTC’deki basın yapılanmasında yer alan tetikçiler ile yasa dışı işler yapan kumar baronlarının gazetecileri İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ı hedef aldı

Organize suç örgütleri ile siber suçlara ve mafya örgütlenmelerine karşı mücadele eden İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Ankara’da yaptığı temaslardan  sonra  FETÖ’nün  KKTC’deki basın yapılanmasında  yer alan  tetikçiler ile yasa dışı işler yapan bazı kumar  baronları tarafından hedef alındı.

ANKARA TEMASLARI

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaptığı temaslarda  Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve  Adalet Bakanı Abdulhamit  Gül ile görüşmüştü. Bu görüşmelerde de  KKTC’deki  FETÖ yapılanmasına, organize suç örgütlerine, siber suçlara ve mafya örgütlenmesine karşı  mücadele ele alınmış ve etkili bir mücadele sürdürebilmek için “Terör Yasası”nın çıkarılması ele alınmıştı. Baybars da  Ankara’daki temaslarından sonra  “gerekenin yapılacağını” açıklamıştı.

KUMAR BARONLARININ GAZETECİLERİ

Basını ele geçirmeye çalışan ama bunda başarılı olamayan  bazı kumar baronları,  tirajı ve etkisi hemen hemen olmayan sözde iki gazeteyi  finanse edip,  İçişleri  Bakanı Baybars’a karşı çirkin  ve seviyesiz yayınlar yaptırıyor. Tetikçilik yapan bu sözde iki gazeteye de  her ay para ödeniyor.

OTEL ODASINDA TOPLANTI

Geçtiğimiz günlerde  yasa dışı işler yapan kumar baronlarının Girne’de  bir otel odasında düzenlediği toplantıya,  pek çok kumarhane sahibi “biz yasal olarak iş yapıyoruz, bir sorunumuz da yok ” diyerek  katılmazken, bu toplantıya sadece  3  kumar baronu katıldı.  Bu toplantıdan sonra ise  tetikçi gazeteciler aranarak  “Baybars’ı  hala  bitiremediniz,  her türlü yayını yapın” talimatı verildi.

KUMARHANE SEKTÖRÜ RAHATSIZ

Bazı kumar baronlarının  basın ile siyasette el atmaları, bakanlara yönelik gerçek dışı, yalan ve çirkin yayınlar yaptırmaları  kumarhane sektöründe  de büyük rahatsızlık yaratıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.