DOLAR 32,3884 0.21%
EURO 35,0912 -0.03%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN 2280263-0,52%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TKP Yeni Güçler’e büyük oyun

TKP Yeni Güçler’e büyük oyun

ABONE OL
22 Ekim 2017 08:58
TKP Yeni Güçler’e büyük oyun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erken genel seçimlerin gündeme gelmesiyle birlikte, TKP Yeni Güçleri safdışı bırakabilmek için algı operasyonları ve girişimler daha da yoğunlaştı.  Toplumcu Demokrasi Partisi’nin, TKP Yeni Güçler’e karşı açtığı davalar devam ederken, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da  TKP Yeni Güçler’e karşı harekete geçti.

İTTTİFAK ARAYIŞLARI

Erken genel seçimde  TDP’nin baraj altında kalma tehlikesi karşısında büyük tedirginlik yaşayan  Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,  TDP’nin barajı aşabilmesi için TDP’nin BKP, YKP ve KSP ile seçim ittifakı oluşturmasını sağlamaya çalışıyor.  BKP Parti Meclisi’ndeki bazı üyelerin bu ittifaka karşı çıkması sonrasında da  Akıncı’nın danışmanlarından Meltem OnurkanSamani’nin  BKP Parti Meclisi üyelerine karşı ikna çalışması başlattığı ve bazı üyelerle görüştüğü bildirildi.

KSP-YKP

KSP ve YKP ile de gayrı resmi olarak seçim ittifakı görüşmeleri  yürütülüyor. Elde edilen bilgilere göre  YKP’nin etkili isimlerinden Alpay Durduran, bu ittifaka sıcak bakmıyor. KSP cephesinde ise Akıncı’ya yakınlığı ile tanınan bazı yöneticiler, bu ittifaka destek veriyor.

ANKET OPERASYONLARI

Yapılan düzmece anketlerde de  TKP Yeni Güçler’in baraj altında kalacağı ileri sürülürken, TDP ise  barajın üzerinde gösteriliyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Suivre Téléphone

    La surveillance des téléphones portables est un moyen très efficace de vous aider à surveiller l’activité des téléphones portables de vos enfants ou de vos employés.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.