DOLAR 32,5744 0.26%
EURO 35,0066 0.08%
ALTIN 2.459,010,95
BITCOIN 20976711,54%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TMT Mücahitler Derneği; KKTC sonsuza dek yaşatılacak

TMT Mücahitler Derneği; KKTC sonsuza dek yaşatılacak

ABONE OL
31 Mayıs 2019 07:41
TMT Mücahitler Derneği; KKTC sonsuza dek yaşatılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği heyeti, Atatürk anıtı, Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın anıt mezarları önünde saygı duruşunda bulundu.
Dernek Başkanı Yılmaz Bora yaptığı yazılı açıklamada, yeni yönetim kurulu ile göreve başladıkları ilk günde yol göstericileri Atatürk’ün anıtı, Lider Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın anıt mezarları önünde onlara duyulan derin saygı ve inancın bir tezahürü olarak saygı duruşunda bulunduklarını belirtti.
Kıbrıs’ta “federal çözümün” gerçekçi kalıcı ve yaşayabilir bir çözüm planı olmadığını dile getiren Bora şu ifadeleri kullandı:
“Kıbrıs sorununun ve bugünkü yapının yaratıcısı Rumlardır. Kıbrıs Türkleri hiçbir tarihte bu Ada’da azınlık olmadı ve sömürge idaresinde dahi kendi temsilcilerini seçti. AKEL adayı Kızılyürek ve diğer Yasemin Hareketi adı altında AB seçimlerine katılan adaylar hiçbir zaman Kıbrıs Türklerini temsil edemez. Bu sadece Rumların ve AB’nin bizleri azınlığa düşürmeye yönelik oyunlarıdır.
Kıbrıs Türk halkının ezici çoğunluğunun iradesi varlığımızın dayanağı ve yegane teminatı, Anavatanımız Türkiye’nin tanıdığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti’ni sonsuza dek yaşatmaktan başka bir seçeneğimiz yoktur”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.