DOLAR 32,4094 0.23%
EURO 35,1051 -0.1%
ALTIN 2.323,820,21
BITCOIN 23018503,00%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TMT Mücahitler Derneği;   “KKTC tanıtılmalı”

TMT Mücahitler Derneği; “KKTC tanıtılmalı”

ABONE OL
23 Mart 2018 12:24
TMT Mücahitler Derneği;   “KKTC tanıtılmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği: Barış diye diye bizi çatışmaya, refah diye diye bizi çöküntüye, özgürlük ve çağdaşlık diye diye bizi yeniden karanlık günlere götürmeye çalışılmaktadır. Çare yabancıların telkinlerine göre değil haklı ve meşru Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak ve tanıtılması için derhal harekete geçmektir

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği, Kıbrıs Türk halkına yıllardır uygulanan insanlık dışı uygulamaları ısrarla sürdüren Rumlarla ortak bir devlette yaşama şansı kalmadığını belirtti.
Dernek Başkanı Yılmaz Bora yaptığı yazılı açıklamada, müzakerelere esas teşkil eden BM kararları, Doruk Antlaşmaları ve diğer parametrelerin güncelliğinin kalmadığını, bundan sonraki müzakerelerin mevcut iki egemen devlete dayandırılması gerektiğini kaydetti.
Kıbrıs sorununun azınlık- çoğunluk sorunu olmadığının altını çizen Bora, Kıbrıs’ta siyaseten eşit iki taraf bulunduğunu, taraflardan birinin ötekine hükmedemeyeceğini, egemenlik empoze edemeyeceğini belirtti.
Bora, “ Barış diye diye bizi çatışmaya, refah diye diye bizi çöküntüye, özgürlük ve çağdaşlık diye diye bizi yeniden karanlık günlere götürmeye çalışılmaktadır. Çare yabancıların telkinlerine göre değil haklı ve meşru Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak ve tanıtılması için derhal harekete geçmektir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.