DOLAR 32,5764 0.1%
EURO 35,0452 0.57%
ALTIN 2.434,610,49
BITCOIN 2085569-3,86%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu;  KKTC göz bebeğimizdir

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; KKTC göz bebeğimizdir

ABONE OL
09 Kasım 2020 10:19
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu;  KKTC göz bebeğimizdir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Odalar ve Borslar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve heyetini kabul etti.
“Cumhurbaşkanlığına seçilmenizden dolayı çok memnun kaldık” diyen Hisarcıkoğlu, “Bunu kutlamak için geldik. Başarılar dileriz. Biz, her türlü destek vermeye devam edeceğiz, Bizden istediğiniz bir şey olursa her zaman için elimizden geldiğince hepimiz kurum ve kuruluşlar olarak sizlerle beraberiz. Sizin başarınızı ülkemizin başarısı ve Türkiye’nin başarısı olarak görüyoruz” ifadesini kullandı.
KKTC’nin 37. kuruluş yıldönümünü de kutlayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “KKTC bizim için, Türkiye Cumhuriyeti için göz bebeğimizdir” dedi.
Heyette yer alan kuruluşların, KKTC’deki muadilleriyle çok yakın çalıştığını kaydeden Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Tatar’ın Maliye Bakanlığı ve Başbakanlığı döneminde çalışmaları başlatılan Yatırım Danışma Konseyi’nin daha aktif hale getirilmesini; KKTC’nin daha çok yatırım, daha çok iş imkanının açıldığı bir ülke haline gelmesini istediklerini, Türk yatırımcılar olarak her zaman KKTC’nin yanında olduklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.