DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2065180-2,07%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOKİ İdare Başkanı Bulut;   Kapalı Maraş’ta işimiz bitmedi

TOKİ İdare Başkanı Bulut; Kapalı Maraş’ta işimiz bitmedi

ABONE OL
18 Kasım 2020 09:47
TOKİ İdare Başkanı Bulut;   Kapalı Maraş’ta işimiz bitmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın davetlisi olarak KKTC’de bulunan TOKİ İdare Başkanı Ömer Bulut, Kapalı Maraş’ta MHA Ajansına özel röportaj verdi.
Bulut, Kapalı Maraş konusu ile ilgili gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.
“Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Kapalı Maraş’ın halka açılması ile ilgili ortaklaşa vermiş olduğu karar vardır. Sn. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda Kapalı Maraş’ta caddelerin kullanımını halka açmak ve buradaki düzenlemeleri yapmak üzere bizleri görevlendirdi. 10 gün içerisinde burada hızlı çalışmalara başladık. Yaptığımız çalışmalar da cadde düzenlemeleri, yol düzenlemeleri, asfalt, kaldırım düzenlemeleri daha sonra da sahilde vatandaşlar tarafından da kullanabilecek günlük kullanım alanları da inşa ettik. Her iki caddede yaşam başlamış durumdadır. Vatandaşların bu caddelerde günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek büfeler, çay ocakları mevcuttur. Sahilde inşa ettiğimiz kafeterya, teras, çocuk alanı olup burada denize girilebilecek ve bu alanı kullanabileceklerdir. Vatandaşlardan da güzel tepkiler aldık.
Buradaki çalışmalarımız bununla sınırlı değil, Türkiye olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı Koordinasyonunda, Konya Büyükşehir Belediyesi de bizimle beraber hareket ediyor. Hem millet bahçesi şeklinde hem yeşil alan düzenlemesi şeklinde diğer işlerimizde olacaktır. Belli bir süre daha burada çevre düzenleme işlemlerini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.