DOLAR 32,5370 0.25%
EURO 34,8870 0.36%
ALTIN 2.475,280,54
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre;  Adaylıktan geri çekilmem

Töre; Adaylıktan geri çekilmem

ABONE OL
08 Ocak 2019 11:00
Töre;  Adaylıktan geri çekilmem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Gazetemize açıklamalarda bulunan Meclis Başkan Yardımcısı ve UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağını bir kez daha belirtirken “kesinlikle geri çekilmem” dedi. Töre, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Cumhurbaşkanlığı ulusal direniş ve varoluşumuzla eşdeğer bir makamdır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne inanmış bir kişi olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olma isteğim devam ediyor. Partimin günü geldiğimde hangi yöntemle aday tespiti yapacağını bilemiyorum. Şu anda çok erken görünüyor. Ben aday adayıyım. Başka arkadaşların da aday olma isteği olabilir. Demokratik kurallar içinde değerlendirmeler yapılır. Parti meclisinde veya üye bazında seçim kararı verilebilir. Ben her türlü seçime varım ve sonuca da saygı duyarım. Seçim olmadan bana sen geri çekil denirse kesinlikle kabul etmem. Cumhura Cumhurbaşkanı olmak için yola çıktım. Devlet düzenimiz var. Cemaat veya toplum liderliği geride kaldı. Cumhurbaşkanı olma vakti geldi. Hayırlısı olsun.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.