DOLAR 32,5532 -0.04%
EURO 34,8871 0.1%
ALTIN 2.425,070,09
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre;  Adaylıktan vazgeçmem mümkün değil

Töre; Adaylıktan vazgeçmem mümkün değil

ABONE OL
17 Haziran 2019 07:12
Töre;  Adaylıktan vazgeçmem mümkün değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Meclis Başkan Yardımcısı ve UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik olarak yaptığı açıklamada “UBP’nin cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstermeyip, çatı adayı desteklemesinin mümkün olmadığını belirtirken , şöyle dedi;
“UBP cumhurbaşkanlığı seçiminde kesinlikle aday gösterecektir. Ben de UBP’nin adayı olmaya namzettim. Başka birileri de aday olmak isteyebilir. Bu da onların en doğal hakkıdır. UBP’nin yetkili organları vardır. Böyle bir durumda yetkili organlarda seçim olur. Bazı arkadaşlar ‘partinin yetkili organlarında seçim olmayacak, bir aday belirlenecek, o adayla seçime gidilecek’ diyor. Ben böyle şey olmaz diyorum. Birden fazla aday varsa parti meclisinde seçime gidilir. Gerekirse 13 bin kişilik üyelerimizle adayımızı seçelim. Ben adayım, bundan vazgeçmem mümkün değil. Beni eleneceksem parti meclisinde ya da kurultayda yapılacak oylamada elenirim. Bunu herkes böyle bilsin. Parti tabanı kimi seçerse o kararı kabul ederiz”.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.