DOLAR 32,4877 -0.19%
EURO 34,9746 0.22%
ALTIN 2.424,920,09
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre;  Akıncı’ya seçim propagandası malzemesi sağlandı

Töre; Akıncı’ya seçim propagandası malzemesi sağlandı

ABONE OL
28 Kasım 2019 15:21
Töre;  Akıncı’ya seçim propagandası malzemesi sağlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, yaptığı açıklamada Berlin’de gerçekleşen üçlü görüşmeyi değerlendirdi. Açıklamada şöyle denildi;
“Berlin’de 25 Kasımda yapılan üçlü zirvede eski mutabakatlara ve Guteres çerçevesine atıfta bulunmanın ötesinde hiçbir sonuç oluşmamıştır. Kıbrıs meselesinde çözüm arayışlarına devam edileceği mesajı verilmeye çalışılmıştır.
Elli yıldır duyduğumuz tezler tekrardan masaya konmuş ve teyit edilmiştir. Dondurucu fikirler tazeymiş gibi aktarılmaya çalışılmıştır. Mustafa Akıncı’ya seçim ortamında propaganda malzemesi oluşturulmasının ana hatları oluşturulmuştur. AB’nin Rum kesiminin, ABD’nin ve şimdi de BM Genel Sekreterinin aman ha Mustafa gitmesin düşüncesiyle bir zirve yapılması olduğu aşikardır.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıkmayan politikacılara Berlin Zirvesi şeker-lokum gibi gelmiştir. Sonuçta hiçbir yenilik olmamış, eski nakaratların tekrarı olmuştur. Milli devletimize sahip çıkarak yalanlarla zaman kaybına uğramayalım. Yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.