DOLAR 32,4066 0.2%
EURO 35,0878 -0.12%
ALTIN 2.324,760,23
BITCOIN 23015272,61%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni ziyaret etti

Töre, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni ziyaret etti

ABONE OL
25 Kasım 2022 13:11
Töre, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, ülkede eğitim çalışmaları gerçekleştiren üniversitelere başlatmış olduğu ziyaretler çerçevesinde Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesini ziyaret etti.

Burada Üniversite Rektörü Prof. Dr. Enver Arpa ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Töre, üniversitenin akademik kadrosunda yer alan öğretim üyeleri ile de bir araya geldi ve onların öğretmenler gününü kutladı.

Töre, öğretim görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada, milli ve manevi değerlerin hiçbir zaman ihmal edilmemesi gerektiğini vurgulayarak geçmişin bilinmesi halinde geleceğe daha iyi yürüneceğini söyledi.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Töre, öğretmenler gününde akademik kadro ile bir araya gelmek istediklerini belirtti.

Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini anımsatan Töre, bu anlamda gençlerin ülkelerine ve milletlerine faydalı birer olarak yetişmesinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Ziyarette Başkan Töre’ye Meclis Mali, Teknik, Parlamenter Hizmetler Müdürü Hasan Büyükoğlu, ile Özel Kalem Müdürü İrem Uygun Soyşen de eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.