DOLAR 32,3721 0.16%
EURO 34,9730 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22800170,40%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre; Fiyat artışları denetlenmeli

Töre; Fiyat artışları denetlenmeli

ABONE OL
20 Ağustos 2018 13:12
Töre; Fiyat artışları denetlenmeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Töre: Hükümetin almaya çalıştığı tedbirler yetersiz ve etkisiz kaldı. Anormal fiyat artışlarının denetlenip kontrol altına alınması şarttır, aksi halde hükümetin ekonomik tedbirleri hiçbir işe yaramayacak. Tarımda ve hayvancılıkta ise ek tedbirler ve teşvikler kaçınılmazdır

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, dövizdeki düşüş seyri ümitleri artırırken piyasada meydana gelen pahalılığın, hem üreticiyi hem de tüketiciyi kara kara düşündürdüğünü belirtti.
Töre, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, elektrik ve akaryakıttaki fiyat artışlarının birçok üretimi ve işletmeyi zora soktuğunu belirtti.
Hükümetin almaya çalıştığı tedbirlerin yetersiz ve etkisiz kaldığını ifade eden Töre, anormal fiyat artışlarının denetlenip kontrol altına alınmasının şart olduğunu, aksi halde hükümetin ekonomik tedbirlerinin hiçbir işe yaramayacağını, tarımda ve hayvancılıkta ise ektedbirler ve teşviklerin kaçınılmaz olduğunu bildirdi.
Töre, mesajında, “Bayrama gireceğimiz bugünlerde bayramlaşmayı buruk bir şekilde yapmak mecburiyetinde kalınmıştır. Kurban bayramının sıkıntılarımızı biraz da geride bırakmasını dileriz. Halkımıza ve İslam alemine ve tüm insanlığa zulüm, katliam, açlık ve acıların olmadığı nice bayramlar dileriz.” İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.