DOLAR 32,5741 0.02%
EURO 34,9249 0.04%
ALTIN 2.431,440,07
BITCOIN 2162113-0,76%
Lefkoşa
°

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre, Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği heyetini kabul etti, gençler ile görüştü
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Töre, Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği heyetini kabul etti, gençler ile görüştü

Töre, Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği heyetini kabul etti, gençler ile görüştü

ABONE OL
16 Aralık 2022 16:07
Töre, Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği heyetini kabul etti, gençler ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği heyetini kabul etti..
Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz, Kantara’da kamp gerçekleştirdiklerini belirterek, kamp süresi boyunca ziyaretlerde de bulunacaklarını kaydetti.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de konuşmasında KKTC devletinin kuruluş sürecine ulaşana kadar mücahit ve mehmetçiğin birlikte kan ve can verdiğini belirterek bu vatana sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu söyledi.
Töre, Türk gençliğinin daima uyanık olması gerektiğini vurgulayarak birleşilmesi gereken yerin milli ve manevi değerler olduğunun altını çizdi.
“Bizler birlikte güçlüyüz” diyen Töre, KKTC’nin önünün açık olduğunu, Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üyeliğin büyük bir adım olduğunu da kaydetti.
Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulün ardından kamp için ülkede bulunan gençler ve velileri ile Meclis restoranında bir araya gelen Töre, burada da bir konuşma yaptı.
Töre, KKTC’nin Türküm diyen herkese emanet olduğunu söylerken, KKTC’nin yücelmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti.
Töre, bu topraklarda milli ve manevi değerlere sahip çıkarak direndiklerini anımsatarak, ada üzerinde oynanan oyunları bugün de kabul etmeyeceklerini kaydederek: “Türkiye ve Türk ordusu ile birlikteyiz” dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.