DOLAR 32,3377 0.04%
EURO 34,9522 -0.39%
ALTIN 2.319,441,86
BITCOIN 22877972,81%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre, Stratejik Araştırmalar ve Düşünce Derneği sertifika törenine katıldı
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Töre, Stratejik Araştırmalar ve Düşünce Derneği sertifika törenine katıldı

Töre, Stratejik Araştırmalar ve Düşünce Derneği sertifika törenine katıldı

ABONE OL
27 Haziran 2022 21:29
Töre, Stratejik Araştırmalar ve Düşünce Derneği sertifika törenine katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Kıbrıs Türk Stratejik Araştırmalar ve Düşünce Derneğinde eğitim alan öğrenciler için düzenlenen sertifika törenine katıldı.

Töre burada yaptığı konuşmada Derneğin verdiği eğitimleri çok önemli bir görev olarak gördüklerini ifade ederek, bu tür merkezlerin çoğalmasını ve desteklenmesi gerektiği düşüncesinde olduklarını kaydetti.

Gençlerin elbette ki sosyal yönden beklentileri de olacağını ancak her bir gencin de mensubu olduğu millete faydalı bir insan olmak gibi de bir görevi olduğunu ifade eden Töre, hiçbir zaman ilimin reddedilmemesi gerektiğini vurguladı.

Töre, gençlerin daima görevlerini bilerek yetişmesinin önemine değinerek insanlığı sevme bilinciyle hareket etmesini diledi.
Başkan Töre, Türk milletinin tarih sahnesinde her zaman insanlığın yardımına koştuğunu ifade ederek, gençlerin milli ve manevi değerleri iyi bilmesi gerektiğini söyledi.

Töre“Bilimsel anlamda çağdaşlaşalım. Ancak kendi değerlerimizi hiçbir zaman unutmayalım. Bu değerleri çağdaşlaşalım diye kaybettiğimiz anda, ne milletimiz kalır ne de Müslüman kültürümüz…” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.