DOLAR 32,5748 0.09%
EURO 34,9985 0.35%
ALTIN 2.426,300,15
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TPAO’dan hisse satışı iddialarına ilişkin açıklama

TPAO’dan hisse satışı iddialarına ilişkin açıklama

ABONE OL
27 Şubat 2023 16:01
TPAO’dan hisse satışı iddialarına ilişkin açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), şirket hisselerinin satışa çıkarıldığı yönündeki iddiaların “gerçeği yansıtmadığını” bildirdi.

TPAO’dan yapılan açıklamada, “şirketin halka açık bir şirket olmadığı ve şirkete ait herhangi bir hisse satışı yapılmadığı” kaydedildi.

Söz konusu iddiaları paylaşan sosyal medya hesapları ve internet sitelerine karşı yasal işlem başlatıldığına işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, ‘yatırım fırsatı’ adı altında TPAO hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan dolandırıcılık girişimleri bulunmaktadır. Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Melih Han Bilgin’in fotoğraflarının yanı sıra ortaklığımızın logosu ve görselleri kullanılarak gerçek algısı yaratılmaya çalışılmıştır. Kurumumuz yüzde 100 kamu sermayeli bir kamu iktisadi teşebbüsüdür. Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.