DOLAR 32,5936 0.36%
EURO 34,8720 0.37%
ALTIN 2.503,890,80
BITCOIN 21012341,38%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüketiciler Derneği Eziç’i yalanladı

Tüketiciler Derneği Eziç’i yalanladı

ABONE OL
26 Mart 2019 22:41
Tüketiciler Derneği Eziç’i yalanladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ – Mehmet Eziç, hamburgerden zehirlenen 3 yaşındaki Emirhan Saraçoğlu adlı çocuğun “ertesi gün başka bir restoranta yemeğe gittiğini” ileri sürerken, Tüketiciler Derneği Başkanı Hasan Yılmaz Işık, küçük Emirhan’ın “3 gün hastanede yatılı tedavi gördüğünü ve ölümden döndüğünü” belirtti.
Tüketiciler Derneği yaptığı açıklamada 3 yaşındaki Emirhan Saraçoğlu’nun Eziç Premier’den getirilen ve sinek lavraları içeren hamburgeri yedikten sonra rahatsızlandığını ve hastaneye kaldırıldığını doktor raporu ile birlikte açıklarken Mehmet Eziç ise yaptığı açıklamada “böyle bir olayın yaşanmadığını” ileri sürerken şöyle dedi;
“Sebebi ne olursa olsun hastalanan küçük, iyileşerek ertesi gün başka bir restoranda yemeğe gitti”.
TÜKETİCİLER DERNEĞİ
Tüketiciler Derneği Başkanı Hasan Yılmaz Işık ise yaptığı açıklamada “hamburgerden zehirlenen 3 yaşındaki Emirhan Saraçoğlu’nun hastanede 3 gün yatılı tedavi gördüğünü ve ölümden döndüğünü” belirtti.
“EZİÇ’İ UYARMIŞTIK”
Hasan Yılmaz Işık açıklamasında şunları da belirtti;
“Bu vahim ve üzücü gıda güvenliği sorununa karşı EZİÇ restoran geçmişte yaptığımız uyarıları da dikkate alarak gerekli önlemleri almalıdır”.
TETİKÇİLER DEVREDE
EZİÇ’ten reklam alan haber siteleri ise söz konusu olayı kamuoyunun gündemine getiren Tüketiciler Derneği ile Hasan Yılmaz Işık’a karşı saldırı ve karalama kampanyası başlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.