DOLAR 32,5853 0.3%
EURO 35,0518 0.21%
ALTIN 2.458,590,93
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Turizm ve Çevre Bakanı Üstel;  Turizmde engelleri aşacağız

Turizm ve Çevre Bakanı Üstel; Turizmde engelleri aşacağız

ABONE OL
15 Ocak 2020 10:24
Turizm ve Çevre Bakanı Üstel;  Turizmde engelleri aşacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZTESİ- Kıbrıs Türk Otelciler Birliği’nin 29’uncu Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel de ekonominin lokomotif sektörü olan turizmi daha iyi konuma getirebilmek adına sektör temsilcileriyle birlikte, ileriye dönük planlamalarını sürdürdüklerini belirtti.
Ülke turizminde istikrarın yakalanamamasının en büyük nedeninin siyasi istikrarsızlık ve hükümet değişiklikleri olduğunu söyleyen Üstel, bundan hareketle turizmde bir devlet politikası oluşturmak amacıyla Turizm Şurası düzenlediklerini anımsattı.
Şura sonuçlarının uygulanmasının önemine de işaret eden Üstel, şura sonuçlarının önümüzdeki 10 yılda turizmde izlenecek yol haritasını belirlenmesinde belirleyici olacağına olan inancını dile getirdi.
Üstel, turizmi daha de geliştirmek ve ulaşımın önündeki engelleri kaldırmak için geniş katılımlı bir Turizm Koordinasyon Ajansı kurulacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.