DOLAR 32,5121 0.28%
EURO 34,5688 0.16%
ALTIN 2.495,120,50
BITCOIN 2044463-0,72%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Türk ürünlerine boykot uygulayınız”

“Türk ürünlerine boykot uygulayınız”

ABONE OL
09 Ocak 2020 12:16
“Türk ürünlerine boykot uygulayınız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum Dayanışma Hareketi: Kıbrıs Helenizm’ine ve Helen halkına Türkler ile alışverişten kaçınma çağrısı yapıyoruz. Hükümetin Türk ürünlerine boykot uygulamasını bekliyoruz.

Fileleftheros gazetesi, Rum Dayanışma Hareketi’nin, Kıbrıs’ın “operasyonlar sahnesinin ortasında” bulunduğuna dikkat çekerek, ABD ile İran arasındaki gerilimin tırmanmasından da Türkiye’nin Libya’ya asker göndermesinden de endişe belirttiğini yazdı.
Habere göre, Hareket tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kıbrıs operasyonlar tiyatrosunun ortasındayken hükümetin, bunun dışında olduğuna inanması, hedef alınma ihtimalini göz ardı etmesi ve önleyici politikalarının Kıbrıs’ı çatışma alanının dışında tutacağına inanması bizi çok kaygılandırıyor” denildi.
TÜRK ÜRÜNLERİNE BOYKOT
Rum yönetiminin bazı hassas noktalarda güvenlik önlemi aldığı, ancak böyle durumlarda hiçbir hedefin çatışma alanı dışında kalamayacağı görüşü ortaya konulan açıklamada şu ifadeler de kullanıldı:
“Dışişleri Bakanı’nın, İngiliz üslerinden, bölgemizde hâkim olan askerî durum hakkında hiçbir istihbarat almadığı açıklaması da bizi çok endişelendiriyor. Kıbrıs Helenizm’ine ve Helen halkına Türkiye ile alışverişten kaçınma çağrısı yapıyoruz. Kıbrıs ve Yunan hükümetlerinin Türkiye’ye ve özellikle Türk ürünlerine boykot uygulamasını beklerdik.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.