DOLAR 32,5737 0.1%
EURO 35,0096 0.48%
ALTIN 2.431,720,37
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Türkiye sondaj faaliyetlerine son vermeli”

“Türkiye sondaj faaliyetlerine son vermeli”

ABONE OL
02 Kasım 2020 10:21
“Türkiye sondaj faaliyetlerine son vermeli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- AB liderlerinin önceki gün telekonferans yöntemiyle yapılan Avrupa Konseyi toplantısında, Türkiye’ye uyarıcı nitelikte mesaj verdiği ve Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki eylemlerini kınadığı bildirildi.
Fileleftheros gazetesinin haberine göre, Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye’nin şu ana kadar kendisine sunulan “pozitif gündem” yolunu tercih etmediğini belirterek, AB’nin 27 ülkesinin Türkiye’nin eylemlerini ve hiçbir şekilde kabul edilemez olan söylemlerini kınadığını ve Aralık ayında yeniden bu konuyu ele alacaklarını söyledi.
Gazete, Rum Hükümet Sözcüsü Kiriakos Kusios’un da konuyla ilgili açıklama yaparak, Anastasiadis’in toplantıdaki sözlerine Fransa’daki saldırılarla başladığını ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a destek mesajı verdiğini; akabinde de Türkiye’nin “tahriklerine” değinerek, bu “tahriklerin” Avrupalı liderlerin gündeminde yer almaya devam edeceğini söylediğini yazdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.