DOLAR 32,5339 0.12%
EURO 35,0558 -0.01%
ALTIN 2.438,740,14
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği Zafer Bayramı’nı resepsiyonla kutladı

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği Zafer Bayramı’nı resepsiyonla kutladı

ABONE OL
30 Ağustos 2022 23:30
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği Zafer Bayramı’nı resepsiyonla kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon düzenledi.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’ninev sahipliğinde büyükelçilik bahçesinde düzenlenen resepsiyona Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre , Başbakan Ünal Üstel, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, bazı bakanlar, milletvekilleri, askeri yetkililer ile çok sayıda davetli katıldı

Büyükelçi Başçeri resepsiyonda konukları selamladıktan sonra Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilde ve dış temsilciliklere gönderdiği 30 Ağustos mesajını okudu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, Büyük Zafer’in 100’üncü yıldönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşadığına vurgu yaparak, “Milletimizin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki kardeşlerimizin ve dünyanın dört bir yanında hayatlarını idame ettiren tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Büyükelçi Başçeri de 30 Ağustos Zafer Bayramının 100’üncü yılını kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başçeri “Kurtuluş savaşının yapıldığı yıllarda kalbi Anadolu ile atan Kıbrıs Türkü ile birlikte, 100 yıl sonra aynı heyecanla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nıbirlikte kutlayabiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu

30 Ağustos resepsiyonu verilen kokteyl ile sona erdi.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.