DOLAR 32,5807 0.28%
EURO 35,0156 0.11%
ALTIN 2.459,780,98
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’ye karşı direniş başlatmış

Türkiye’ye karşı direniş başlatmış

ABONE OL
15 Mart 2019 11:52
Türkiye’ye karşı direniş başlatmış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum gazeteleri AB seçimlerinde aday olan Şener Levent’e övgüler yağdırdı. Şener Levent, “Yasemin Hareketi” Avrupa Parlamentosu seçimleri adaylarını Rum tarafında düzenlediği basın toplantısında tanıttı. Levent, basın toplantısında Türkiye ve Türk askerine yönelik çirkin saldırılarda bulundu.
Şener Levent ve “Yasemin Hareketi” Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri adaylarını önceki gün Güney Lefkoşa’da “Gazetecilik Evi’nde” gerçekleştirilen bir basın toplantısında tanıttı.
Politis gazetesi: “AP İçin Düğmeye Bastı – Levent’in ‘Yasemini’” Kamuoyuna Sunuldu – Yasemin’den Kızılyürek’e Eleştirisel Başlangıç” başlıkları altında verdiği haberinde, Avrupa Parlamentosu seçimlerine kendi kurduğu “Yasemin Hareketi” isimli oluşumla katılan Şener Levent’in n altı Kıbrıslı Türk adayın da katılımıyla bir basın toplantısı düzenlediğini yazdı.
Gazete, Güney Lefkoşa’daki “Gazetecilik Evi’nde” gerçekleştirilen basın toplantısında Levent’in yaptığı açıklamalara geniş yer verirken, AP seçimlerinde bir diğer aday olan Kıbrıslı Türk Niyazi Kızılyürek’e yönelik eleştirilerine de geniş yer verdi.
Diğer gazeteler ise konuya ilişkin haberlerini şu başlıklarla yansıttılar:
Haravgi: “Kıbrıslı Türk ‘Yasemin Hareketi’ Altı Adayla”.
Fileleftheros: “Levent’in AP Seçimlerine Katılımı İşgale Karşı Direniş”.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.