DOLAR 32,5868 0.33%
EURO 34,8219 0.19%
ALTIN 2.507,920,96
BITCOIN 20969291,94%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’yi Yasa Boğan Gece Yarısı Haberi

Türkiye’yi Yasa Boğan Gece Yarısı Haberi

ABONE OL
09 Mart 2018 14:54
Türkiye’yi Yasa Boğan Gece Yarısı Haberi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika! Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer’i Ercan Yazgan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde felç geçirerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Ercan Yazgan’dan üzücü haber geldi.

Usta oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

ERCAN YAZGAN’IN DURUMU İYİYE GİDİYORDU

Perihan Abla dizisindeki Şoför İsmet ve Bizimkiler dizisinde Kapıcı Cafer tiplemeleriyle tanınan tiyatro, oyuncusunun sağlık durumunun iyiye gitti öğrenilmişti.

Yazgan’ın son durumu ile ilgili bilgi veren doktoru Yazgan için herhangi bir risk olmadığını söyledi. Yazgan’ın sağlık durumunun her gün daha iyiye gittiğini belirten Uzman Dr. Nilay Değirmenci, “Ercan Yazgan, Cumartesi akşam Nöroloji polikliniğimize başvurdu. Beyin damar tıkanıklığı tanısını koyduk ve hemen yatışını yaptık. Medikal tedavisi devam eden Yazgan’ın genel sağlık durumu iyiye gidiyor. Genel durumu ile ilgili bir risk yok”dedi.

Usta oyuncu Ercan Yazgan kimdir? Geçen hafta felç geçirdiği ve hala tedavisinin sürdüğü öğrenilen Ercan Yazgan kaç yaşındadır?

ERCAN YAZGAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Ercan Yazgan aslen Sinop’ludur ve Sinop doğumludur. Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Vatanım Sensiz dizisi oyuncuları arasında dahil olan Ercan Yazgan dizide Hristo karakterini canlandırmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.