DOLAR 32,5657 0.13%
EURO 34,9831 -0.14%
ALTIN 2.439,670,16
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk’ün mozaiğini bile istemiyorlar

Türk’ün mozaiğini bile istemiyorlar

ABONE OL
26 Mart 2018 10:13
Türk’ün mozaiğini bile istemiyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Limasol Teknik Okulu’nun zemin kaplamalarında kullanılan ve Yeşil Hat Tüzüğü’ne uygun ithal edilmiş olmasına karşın KKTC’de üretilmiş olmaları nedeniyle Rumların tepki göstermesi üzerine mozaikler döşendikleri yerlerden söküldü
Limasol Teknik Okulu’nun zemin kaplamalarında kullanılan ve Yeşil Hat Tüzüğü’ne uygun ithal edilmiş olmasına karşın KKTC’de üretilmiş olmaları nedeniyle tepki çeken mozaiklerin döşendiklerinin yerlerden sökülmekte olduğu bildirildi.
Fileleftheros “İşgal Bölgelerinden Mozaikler Okuldan Çıkarılıyor” başlıklı haberinde, okul müdürü Andreas Marankos’un, Limasol Teknik Okulu örneğinin Yeşil Hat Tüzüğü kurallarının uygulandığı “Tüm Kıbrıs Ortaokulu” örneğindeki gibi olmadığı açıklamasına yer verdi.
Gazete, müteahhit ile Teknik Birim yetkililerinin pazartesi günü yaptığı görüşmede, kullanılan mozaik kaplamaların, Teknik Birim’in bu okul için belirlediği standartlara uymadığının saptandığını yazdı
Habere göre, okul için belirlenen standart, zemine sadece Rum tarafında üretilen çift katlı mozaik döşenmesini öngörüyordu ancak okulun bazı noktalarına tek katlı mozaik (KKTC’den ithal) döşendiği saptandı ve müteahhide, bu mozaik kaplamaları derhal sökülmesi emri verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.