DOLAR 32,5408 0.16%
EURO 34,9570 -0.05%
ALTIN 2.456,190,83
BITCOIN 20885610,85%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UBP içindeki “KLİK”e tepki büyüdü

UBP içindeki “KLİK”e tepki büyüdü

ABONE OL
08 Ağustos 2019 09:21
UBP içindeki “KLİK”e tepki büyüdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- UBP içindeki “KLİK”in, UBP yetkili organlarından gizli olarak UBP dışındaki işadamları ile bürokratlara Cumhurbaşkanı adaylığı teklifi götürmesine tepkiler büyüdü.
UBP Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, gazeteci Gökhan Altuner’in “UBP içindeki bir merkez UBP dışındaki isimlere Cumhurbaşkanı adaylığı teklifi götürüyor, bunu nasıl değerlendirirsiniz” sorusunu yanıtlarken, “bunun kabul edilemeyeceğini” belirtip, şunları söyledi;
“Elbette ki bu çok önemli bir konu. Bu nasıl olabilir Allah aşkına biri bana söylesin. Ne demek UBP kendi adayını değil de başka adayların kazanması için oy kullanacak. Bu son derece rencide edici bir durumdur. Ben de sizin gibi duyuyorum, daha seçim olmadan UBP tabanının oyları UBP adayının dışında Sn. Akıncı ile Sn. Erhürman’a paylaştırılmış bile. Hiçbir UBP’li böyle bir şeyin olmasına ya da zikredilmesine izin veremez. Ama bunu talep ederken UBP’nin de kendi içinden ve halkın kabul göreceği bir adayı sahneye sunması gerekiyor. Bu ben olurum ya da bir başkası olur; UBP Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için kendi içinden güçlü bir ismi halkın onayına sunmalıdır. Bizim partimizin ne çatı aday arama ihtiyacı vardır ne de parti dışından bir güya parlak isim. Bu devleti kuran ve yaşatan bir partiden bahsediyoruz burada; çoğunluklu olarak ülkeyi yönetmiş, birçok insana aş vermiş, iş vermiş bir partiden bahsediyoruz. UBP aleladede bir parti değildir. Buna herkesin çok dikkat etmesi lazım, bunu bilerek buna göre davranması gerekir”.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.