DOLAR 32,3721 0.16%
EURO 34,9730 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22800170,40%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UBP Milletvekili Töre; “Federasyon görüşmesi boşuna”

UBP Milletvekili Töre; “Federasyon görüşmesi boşuna”

ABONE OL
24 Ekim 2017 20:44
UBP Milletvekili Töre; “Federasyon görüşmesi boşuna”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rumlarla federatif bir yapı kurulamaz, Rum Meclisi’nde alınan kararlar ortada. Zihniyetlerinin değişmeyeceği bellidir. Federasyon görüşmesi boşunadır. Cumhuriyet Meclisi olarak bizlerin de karar üretmesi gerek. Bizim devletimiz, cumhuriyetimiz, egemenliğimiz var, Türkiye ile ilişkilerimiz var. Şimdi KKTC’ye sahip çıkma zamandır

UBP Milletvekili Zorlu Töre, Meclis’te “Rum Meclisi’nin Kararları” konusunda konuşma yaptı.
Rumlarla federatif bir yapı kurulamayacağını kaydeden, Rum Meclisinde alınan kararlara işaret eden Töre, “Zihniyetlerinin değişmeyeceği bellidir. Federasyon görüşmesi boşunadır. Cumhuriyet Meclisi olarak bizlerin de karar üretmesi gerek” dedi.
Töre, “Bizim devletimiz, cumhuriyetimiz, egemenliğimiz var. TC ile ilişkilerimiz var. Şimdi KKTC’ye sahip çıkma zamandır” şeklinde konuştu.
TATAR
UBP Milletvekili Ersin Tatar, Meclis’te “Ekonomik Gelişmeler” hakkında konuştu.
Tatar, üniversitelerin ülke ekonomisine katkısının ciddi olduğunu kaydederek, çalışmaların, vizyonun ve TC’nin katkısıyla bu sektörün iyi bir noktaya geldiğini belirtti.
Öğrencilerin burada kayıt dışı çalışmasının ciddi bir sorun olduğunu da kaydeden Tatar, “Devlet burada otoritesini ortaya koymalı” dedi.
KKTC’de 45 binin üzerinde kişinin çalışma izniyle çalıştığını kaydeden Tatar, “Yatırımlarla istihdam sayısının artabileceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Tatar, “KKTC’nin ekonomisi konusunda çok karamsar olmamalıyız” değerlendirmesinde bulunarak, “İstikrar ve güven ortamının devamı, TC ile olan ilişkiler, buraya yatırımların artması ekonominin büyüyeceğine yönelik göstergelerdir” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rastrear Teléfono Celular

    Obtener acceso a información secreta puede darle una ventaja comercial sobre sus competidores y, gracias a los avances tecnológicos, espiar ahora es más fácil que nunca.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.