DOLAR 32,3830 0.18%
EURO 35,0974 0.01%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UBP Olağanüstü Kurultayı 11 Eylül Pazar günü yapılacak

UBP Olağanüstü Kurultayı 11 Eylül Pazar günü yapılacak

ABONE OL
07 Eylül 2022 20:22
UBP Olağanüstü Kurultayı 11 Eylül Pazar günü yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Ulusal Birlik Partisi yetkili organları, Genel Başkan Faiz Sucuoğlu’nun istifası ve olağanüstü kurultay tarihi gündemiyle toplandı.

YDÜ AKM Toplantı Salonu’nda önce UBP Merkez Yönetim Kurulu toplandı ardından da Parti Meclisi toplantısına geçildi.

Genel Başkan Faiz Sucuoğlu’nun istifası ve olağanüstü kurultay tarihi gündemiyle biraraya gelen Parti Meclisi toplantısı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Toplantının ardından açıklama yapan Başbakan Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi Olağanüstü kurultayı’nın 11 Eylül Pazar günü gerçekleştirileceğini, kendisinin de kurultayda Genel Başkanlık için tek aday olacağını açıkladı.

Üstel, Kurultayın ardından ülkede yaşanan sıkıntıları aşmak için bir takım tedbirler alacaklarını da söyledi.

Anayasa mahkemesinin Yerel Seçimlerin tarihi ile ilgili ürettiği kararı da değerlendiren Üstel, Cumhurbaşkanının katılımıyla Bakanlar Kurulunda bu konuyu değerlendirdiklerini hatırlattı.

Anayasa Mahkemesinin gerekçeli kararını beklediklerini ifade eden Üstel, bu kararın ardından süreci yeniden değerlendireceklerini kaydetti.

Başbakan Üstel, görevdeki Belediye Başkanlarının yetki durumuyla ilgili de “Hiçbir  vatandaşımız mağdur olmayacak, bu konuda da gerekli tedbirleri alacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.