DOLAR 32,5555 0.04%
EURO 34,9968 0.36%
ALTIN 2.427,700,20
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UBP’ye büyük operasyon

UBP’ye büyük operasyon

ABONE OL
06 Kasım 2017 13:10
UBP’ye büyük operasyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erken genel seçimin gündeme gelmesiyle birlikte UBP’ye yönelik operasyonlar daha da yoğunluk kazandı. Bir takım gerçek dışı iddialarla UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün hedef alınırken, UBP yıpratılmaya çalışılıyor. Normal bir boşanma davası da bu çirkin operasyonların bir parçası haline getirildi.
TARİH DİKKAT ÇEKİCİ
Erken genel seçimin kesinleşmesinden hemen sonra, operasyon için düğmeye basılırken, mahkemeye sunulmayan ve doğruluğu tespit edilmeyen gerçek dışı iddialar gündeme getirildi. Bu gerçek dışı iddialar üzerinden de Özgürgün’ün şahsında UBP’ye yönelik operasyon başlatıldı.
TÜRKİYE BASINI
Gerçek dışı iddiaları içeren bu haber altı gün önce Türkiye’deki bazı gazetelere gönderildi. Türkiye’deki gazeteler bu gerçek dışı iddialarla dolu haberi dikkate almazken, bu haber bu kez KKTC’deki bazı gazeteler ile bazı haber sitelerine servis edildi.
ÖZYİĞİT BİLİYOR MUYDU?
Söz konusu boşanma davasında avukat olan TDP’li Boysan Boyra, erken genel seçiminin kesinleşmesinden hemen sonra 31 Ekim 2017 tarihinde mahkemeye yapmaya çalıştığı ve mahkeme tarafından kabul edilmeyen beyanda bir takım iddialarda bulundu. Daha sonra ise bu beyanda yer alan gerçek dışı iddialar haber şekline dönüştürülerek servis edildi. TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit’in de bu iddialardan haberi vardı.
OPERASYON NASIL HAZIRLANDI?
Operasyonun ilk aşamasında bazı gazeteler ile haber sitelerinde “Hangi siyasi Çatalköy’de villa satın aldı” haberleri yayınlattırıldı. Bu şekilde algı operasyonları yürütülürken, hu haberler mahkeme tarafından kabul edilmeyen boşanma davasının beyanında da yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rastrear Teléfono Celular

    Cuando olvide la contraseña para bloquear la pantalla, si no ingresa la contraseña correcta, será difícil desbloquear y obtener acceso. Si descubre que su novio / novia sospecha, es posible que haya pensado en piratear su teléfono Samsung para obtener más pruebas. Aquí, le proporcionaremos la mejor solución sobre cómo descifrar la contraseña de un teléfono móvil Samsung.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.