DOLAR 32,4756 -0.09%
EURO 34,7734 -0.67%
ALTIN 2.439,350,14
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Üç paralık şovenist maskaralar”

“Üç paralık şovenist maskaralar”

ABONE OL
09 Haziran 2019 19:38
“Üç paralık şovenist maskaralar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Nazım Beratlı’nın, “iki toplumlu etkinlikler” ve AKEL’in tutumuyla ilgili olarak sosyal medyada yapmış olduğu açıklamalar büyük yankı yarattı.
İŞTE O AÇIKLAMA
“Öyle anlaşılıyor ki kavga etmemiz lâzım, edelim… Dinleyin bu meseleyi: Bir tarihte parti beni ve Gilanlı’yı, Baf’taki bir AKEL kadınlar kolu toplantısına gönderdi, bizim kadınlarla beraber, parti yetkilisi olarak! Bindik gittik… Lorega’da (bilirsiniz uzun, eğri hıyarı meşhurdur) biri karşıladılar, kırmızı güller mi ne verdiler, salona aldılar. Giriş kapısının yanına, uzun bir Türk masası koymuşlar, oturduk. İki toplumlu etkinlik ya?! Bir da baktım, babasından beri ailece istihbaratçı (derin devlet) olan Katsuridis da geldi, bir törenle girdi, salonun tam ortasında bir masaya kuruldu, bir da nutuk attı bize! Beklerim bana da söz verecekler, yemeğe geçtik… Self servis! Uh? Bakarım yoldaşa çiçek da koydular masaya, bira da açtılar, servis da yaparlar… ‘Noluyor’ diye sordum, yoldaş milletvekili imiş, protokol masasıymış masası!!! Ben yemek yemem, dedim… Kalktım gideyim masasına, bizim bazı ‘Barışçı’ kardeşlerimiz, ‘Vaz geç’ dediler, ‘böyle bir günde kavga çıkarma’! Bu gün çıkarmazsam ne zaman çıkaracam? Gittim, dedim ki: ‘Be arkadaş, ben buraya iki toplumlu etkinlik yapmaya davet edildim, aşağılanmaya değil…Sen milletvekili isen, ben de milletvekiliyim. Bana saygın yoksa, ki benim sana yok, bana oy veren halkıma saygı göster. Ben halkımın arasında oturmaktan gurur duyarım ama senin bu havanı çekmeye hiç niyetim yok! Sen kim oluyorsun da beni kapının yanına oturtup, kendine protokol masası kuran? Sen KKTC’yi tanımazsan, ben da senin hükümetini tanımam. Ne farkımız var? Bizi davet ettin ayar çekesin’. Masada bir kadın vardı, bana ‘Söyle yoldaş’ dedi ‘da yoldaşımızın bunları duymaya çok ihtiyacı var’… Baf İlçe örgütü yöneticisi imiş… ‘Aman’ dediler, ‘buyur otur… Sana bira açalım’… Reddetim… O yemeği da yemedim… Çözümse, çözüm! Çözeceyik, barış içinde yaşayalım isterik ama yok da üç paralık şovenist maskaraların bizi aşağılamasına izin vererek”…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.