DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,1130 -0.06%
ALTIN 2.295,060,79
BITCOIN 22767490,66%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üstel – Erhürman görüşmesi sona erdi; hükümet ortakları toplandı

Üstel – Erhürman görüşmesi sona erdi; hükümet ortakları toplandı

ABONE OL
24 Ağustos 2022 18:32
Üstel – Erhürman görüşmesi sona erdi; hükümet ortakları toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısı” gündemiyle olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu’na verilen arada yoğun görüşme trafiği yaşanıyor. Başbakan Ünal Üstel ile Ana Muhalefet CTP Başkanı Tufan Erhürman’ın görüşmesinin ardından hükümet ortaklarının toplandığı öğrenildi.

TAK muhabirinin Meclis’ten edindiği bilgiye göre, hükümet ortakları UBP, DP ve YDP, şu sıralarda Meclis’te değerlendirme yapıyor.
“Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısı” gündemiyle olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu’na verilen ve yaklaşık 2 buçuk saattir süren arada, ilk olarak UBP grubu bir toplantı yapmıştı. UBP’nin kendi içinde yaptığı toplantının ardından Başbakan Ünal Üstel ile Ana Muhalefet CTP Başkanı Tufan Erhürman’ın görüşmüştü. Şu sıralarda ise hükümet ortakları UBP, DP ve YDP vekilleri toplanarak değerlendirme yapıyor.

Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısı” gündemiyle olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu’na CTP Başkanı Tufan Erhürman’ın oturuma ara verilip konunun yeniden değerlendirilmesini istemesi üzerine saat 15.30’da 15 dakika ara verilmişti.
Öte yandan, tasarıya karşı çıkan belediyelerde örgütlü sendikalar Meclis önünde eylemlerine devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.