DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20726802,21%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üstel: Suçluların hak ettikleri cezayı almaları için elimizden gelenin fazlasını yapacağız
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Üstel: Suçluların hak ettikleri cezayı almaları için elimizden gelenin fazlasını yapacağız

Üstel: Suçluların hak ettikleri cezayı almaları için elimizden gelenin fazlasını yapacağız

ABONE OL
18 Şubat 2023 20:57
Üstel: Suçluların hak ettikleri cezayı almaları için elimizden gelenin fazlasını yapacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ünal Üstel, İsias Otel ile ilgili tutuklamalar için “Türkiye Makamları ile birlikte istişare içerisinde yürüyerek suçluların hak ettikleri cezaları almaları için elimizden gelenin fazlasını yaptığımızdan ve yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Başbakan Ünal Üstel’in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Hükümetimizin zamanında ve doğru yaptığı girişimlerle, Türkiye Cumhuriyeti Makamlarının ise hiç zaman kaybetmeden harekete geçmesi ile İsias Hotel Sorumluları teker teker tutuklanmaya başlamıştır.

Sadece İsias Otel değil, vatandaşlarımızın canlarını yitirdiği diğer yapılarla ilgili de ceza soruşturmaları başlamış durumdadır.
Halkımızın kalbinin ve vicdanının sesi olan “suçlular cezalandırılsın” söylemi, sosyal medyadan da tüm Türkiye’ye yayılıyor. Gerek hükümet olarak gerekse halk olarak sesimizi, duyması gereken herkese duyuruyoruz.

Şahsen ben de, hükümetimizin her bir üyesi de, bu ülkede yaşayan her bir vatandaşımız da aynı hassasiyeti ve düşünceyi taşıyoruz.
Başlayan yasal süreçleri, gerek hükümet olarak gerekse oluşturmakta olduğumuz Başbakanlığa bağlı komitelerimiz aracılığı ile yakından takip ediyoruz.

Türkiye Makamları ile birlikte istişare içerisinde yürüyerek suçluların hak ettikleri cezaları almaları için elimizden gelenin fazlasını yaptığımızdan ve yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
İktidarından, muhalefetine, sivil toplumundan, halkımızın her bir ferdine, tüm kesimlerle diyalog içerisinde olmaya ve acılarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz. Şimdi dayanışma zamanıdır. Şimdi çekişme değil, şimdi tek yürek olma zamanıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.