DOLAR 32,5452 0%
EURO 35,0020 0.46%
ALTIN 2.433,900,46
BITCOIN 2082821-4,06%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üstel: Ülkenin her noktasında halka hizmet için çalışmaya devam edeceğiz

Üstel: Ülkenin her noktasında halka hizmet için çalışmaya devam edeceğiz

ABONE OL
27 Ekim 2022 17:45
Üstel: Ülkenin her noktasında halka hizmet için çalışmaya devam edeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı Konut Edindirme İdaresi’nin ‘Her Hafta Bir Köyde Olacağız’ sloganıyla başlattığı köylerdeki kırsal kesim arsaları altyapılarının tamamlanması çalışmaları çerçevesinde Aşağı Bostancı’da asfalt döküm açılış töreni yapıldı.

Törende konuşan Başbakan Ünal Üstel, hükümet olarak geçmişten gelen biriken sorunlar, çözüm bekleyen konular ve ihtiyaç olan yasalarla ilgili çalışmalar başlattığını kaydederek, kırsal kesim arsası altyapılarının da bunlardan biri olduğunu, ihale sürecinin tamamlanıp çalışmalara başlandığını söyledi.

Yapılan çalışmalarla her Meclis toplantısında 4-5 yasa geçirildiğine işaret eden Üstel, çalışmaların ülkenin her noktasında devam edeceğini, amaçlarının gençlerin ülkelerine sahip çıkıp yaşadıkları topraklara kök salmaları ve bu ülkede yaşamlarını sürdürmelerinin sağlanması olduğunu vurguladı.

Başbakan Üstel, ayrıca yeni yatırımlarla ve var olan yatırımları da geliştirerek gençlere istihdam sahaları açmak için de uğraştıklarına dikkati çekti.

Yerel seçimlere de değinen Üstel, 18 belediye ile seçime gidileceğini ve bu seçimlerin ülke, Anavatan Türkiye ve ulusal dava için çok önemli olduğunu söyledi.

Başbakan Üstel, her geçen gün yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini de belirterek, sıkıntılı günlerin geride kalacağının altını çizdi.

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler de, 21 köyde yaklaşık 45 km yolun hayat bulması için ihale sürecinin tamamlandığını anlatarak, gençlerin bu topraklarda tutunabilmesi için altyapı konusuna çok önem verdiklerini belirtti.

Batı bölgesinden başlayan çalışmaların önümüzdeki günlerde diğer bölgelerde devam edeceğini kaydeden Öztürkler, her hafta bir köye hizmet götüreceklerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.