DOLAR 32,4679 -0.07%
EURO 34,7276 -0.72%
ALTIN 2.437,750,07
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üstel;   Ülkeyi hükümetsiz bırakmak istemiyoruz

Üstel; Ülkeyi hükümetsiz bırakmak istemiyoruz

ABONE OL
17 Mayıs 2019 09:27
Üstel;   Ülkeyi hükümetsiz bırakmak istemiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Ünal Üstel, erken seçime gitmenin kolay olduğunu ancak ülkenin büyük sıkıntılar içinde bulunduğunu ve ülkeyi hükümetsiz bırakmak istemediklerini kaydetti.
Yerel bir TV kanalında soruları yanıtlayan UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel, koalisyon görüşmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
“ERKEN SEÇİME GİTMEK KOLAY”
Fazla bir alternatifin olmadığına dikkat çeken Üstel, 3 ihtimalin yer aldığını, bunların da UBP- CTP koalisyonu, UBP- HP koalisyonu ya da erken seçim olduğunu kaydetti. “Erken seçime gitmek ve karar almak çok kolaydır” diyen Üstel, ülkenin büyük sıkıntıların içinde olduğunu, bu sebeple hükümetsiz bırakmak istemediklerini dile getirdi. Üstel, “Böyle bir ortamda ülkeyi hükümetsiz bırakmak hoş değil” ifadesine de yer verdi.
“ÜLKEYİ YANGIN YERİNE ÇEVİRDİLER”
4’lü koalisyon hükümetin icraatlarını da eleştiren Üstel, hükümetin 15 ayda ülkeyi yangın yerine çevirdiğini kaydetti. 15 ay önce hükümet kurma görevinin esasında UBP’nin olduğunu anımsatan Üstel, UBP’ye ayak oyunları yapıldığını ve 4’lü koalisyonun kurulduğunu, bu sebeple ülkenin 15 ay zaman kaybettiğini belirtti. Üstel, artık zaman kaybetme lüksünün olmadığını da sözlerine ekledi. Ülkedeki ekonomik sıkıntılara da değinen Üstel, her gün 1-2 dükkanın kapandığını, ülkenin her geçen gün bataklığa saplandığını, bu sıkıntıların üstesinden gelecek tek partinin de Ulusal Birlik Partisi olduğunu söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.