DOLAR 32,5427 0.22%
EURO 34,8340 0.23%
ALTIN 2.474,820,53
BITCOIN 1997908-3,86%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uyuşturucu  Güney’den geliyor

Uyuşturucu Güney’den geliyor

ABONE OL
21 Mayıs 2018 15:40
Uyuşturucu  Güney’den geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’ye Güney Kıbrıs’tan sürekli olarak uyuşturucu gönderilirken, KKTC polisinin sınır kapılarında ele geçirdiği uyuşturucu miktarı kilolarca. Ele geçirilemeyen uyuşturucu miktarının ne kadar olduğu ise bilinmiyor

Pek çok gencimiz uyuşturucu belasının pençesine kıvranırken, uyuşturucu kullanımı ortaokullara kadar girdi. Uyuşturucu belası KKTC ve gençler için büyük bir tehlike oluştururken, HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada bu tehlikeye dikkat çekerken, şöyle dedi; “Ülkemize giren uyuşturucunun yüzde 92’sinin Güney Kıbrıs’tan geldiğini biliyor musunuz?”
KİLOLARCA UYUŞTURUCU
KKTC’ye Güney Kıbrıs’tan sürekli olarak uyuşturucu gönderilirken, KKTC polisinin sınır kapılarında ele geçirdiği uyuşturucu miktarı kilolarca. Ele geçirilemeyen uyuşturucu miktarının ne kadar olduğu ise bilinmiyor.
ÖZEL KURYELER
Rum polisinin denetiminde ve korumasında olan kaçak atölyelerde üretilen başta bonzai olmak üzere çeşitli uyuşturucular, bağımlı hale getirilen bazı Kıbrıslı Türk gençleri kullanılarak KKTC’ye gönderiliyor.
SON OLAY
Lefkoşa- Lokmacı Kara Kapısı’ndan KKTC’ye dün giriş yapan B.A’nın (E-23) üzerinde yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan 3 gram ağırlığında madde buldu. Adı edilen tutuklandı. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.