DOLAR 32,5026 0.27%
EURO 34,5855 0.24%
ALTIN 2.476,94-0,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uyuşturucu toplumsal bir sorun

Uyuşturucu toplumsal bir sorun

ABONE OL
28 Haziran 2018 10:08
Uyuşturucu toplumsal bir sorun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu-Sen: Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığı KKTC’de toplumsal sorun haline geldi. Uyuşturucu kullanımı ile mücadele tüm kurumların ve sivil toplum örgütlerinin görevi olmalı

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası(Kamu-Sen), uyuşturucu kullanımının toplumsal bir sorun haline geldiğini belirtti.
Kamu-Sen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreteri ve Kadın ve Çocuk Hakları Komite Başkanı Ayşe Özdemirağ, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığının KKTC’de de toplumsal sorun haline geldiğini, uyuşturucu kullanımı ile mücadelenin, tüm kurumların ve sivil toplum örgütlerinin görevleri haline geldiğini belirtti.
İLK ADIM
Özdemirağ, Birleşmiş Milletlerin Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü için bu yıl “Önce Dinle” sloganını belirlediğini, “Çocukları ve gençleri dinlemenin, onların sağlıklı ve güvenli bir şekilde büyümelerine yardımcı olmak için ilk adım” olduğunu ifade etti.
Ayşe Özdemirağ Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu tarafından, uyuşturucunun zararları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenleyeceği etkinliklere Kamu-Sen olarak katkı koyacaklarını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.