DOLAR 32,5136 -0.09%
EURO 34,9475 0.31%
ALTIN 2.432,890,42
BITCOIN 2078609-3,70%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VOLKAN’a yönelik saldırılar sürüyor

VOLKAN’a yönelik saldırılar sürüyor

ABONE OL
08 Mayıs 2018 20:41
VOLKAN’a yönelik saldırılar sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VOLKAN gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Akkurt, bazı çevreler tarafından VOLKAN gazetesine yönelik olarak gündeme getirilen iddialara açıklık getirdi. Akkurt’un açıklaması şöyle;
“14 MAYIS’I BEKLİYORUZ”
Ulusal Kıbrıs davamızın içinde bulunduğu bu kritik aşamada VOLKAN gazetesini susturmak isteyenler her yolu ve yöntemi kullanırken, saldırılarını da sürdürmektedirler. Bir süre önce “VOLKAN gazetesinin isim tescilinin kendilerine ait olduğunu” ileri sürüp dava açalar, 3 Mayıs tarihinde yapılan duruşmada davalarını ger çekeken, mahkeme de “davanın ret ve iptal” edilmesine karar vermişti. Aynı duruşmada Mahkeme , dava açanların dava masraflarını ödemesine de karar verilmişti.
“YENİ DAVA AÇTILAR”
Mahkemenin bu şekilde karar vermesinden sonra, aynı çevreler bu kez , tek yanlı ara emri başvurusunda bulunmuşlar, ve mahkemede davanın 14 Mayıs’ta görüşülmesine kadar VOLKAN’ın yayınlarını engellemiştir. Bu konuda yasal girişimlerimizi başlatmış bulunuyoruz. Bu arada bazı bilgilere de ulaşmış bulunuyoruz. Bunları da günü geldiğinde açıklayacağız.
“YENİDEN NACAK”
KKTC’ye inandığımız ve KKTC mahkemelerine olan saygımız nedeniyle 14 Mayıs’ta yapılacak olan duruşmaya kadar, “Yeni NACAK” adı altında yayınlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu arada şunu belirtmek isterim ki, ulusal dava yolunda verdiğimiz mücadeleyi kimse engelleyemeyecektir. Önemli olan isimler değil, ilkeler, ülküler, düşünceler ve mücadeledir. Tek güvencemiz ise mukavemetçi halkımız, dava arkadaşlarımız, yöneticilerimiz ve yazarlarımızdır

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.