DOLAR 32,2563 -0.01%
EURO 34,7263 0.01%
ALTIN 2.403,350,14
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yahudi örgütlerinin temsilcisi Stark;   Güney Kıbrıs-İsrail  çıkarları aynı doğrultuda
  • Kıbrıs Volkan
  • Dünya
  • Yahudi örgütlerinin temsilcisi Stark; Güney Kıbrıs-İsrail çıkarları aynı doğrultuda

Yahudi örgütlerinin temsilcisi Stark; Güney Kıbrıs-İsrail çıkarları aynı doğrultuda

ABONE OL
16 Ocak 2020 11:40
Yahudi örgütlerinin temsilcisi Stark;   Güney Kıbrıs-İsrail  çıkarları aynı doğrultuda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- ABD’de örgütlü bazı Rum, Yunan ve İsrail diaspora örgütleri temsilcilerinin Güney Kıbrıs’ta bir araya geldikleri ve işbirliği mesajları verdikleri bildirildi.
Alithia ve diğer gazeteler, AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association), AHI (American Hellenic Institute), COP (Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations) ve BBI (B’nai B’rith International in Cyprus) örgütlerinin temsilcilerinin önceki gün Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’le biraraya geldiklerini yazdılar.
Habere göre söz konusu örgüt temsilcileri Anastasiadis’le gerçekleştirdikleri görüşmede Kıbrıs sorunu ve bölgedeki gelişmeleri ele aldılar.
Görüşme sonrasında ABD’deki büyük Yahudi örgütlerini temsilen açıklamada bulunan Arthur Stark, ABD’deki 53 büyük Yahudi örgütünü temsil ettiğini ve Güney Kıbrıs-Yunanistan-İsrail üçlü işbirliğinin siyasi önemini öne çıkarmak adına ABD’nin de desteğiyle çalıştığını belirterek Güney Kıbrıs’ın çıkarlarının İsrail’in çıkarlarıyla aynı doğrultuda olduğunu vurguladı.
AHI örgütü adına açıklamada bulunan Nick Laringakis ise açıklamasında, üç ülkenin bölgede barışı ileri götürdüğü iddiasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.