DOLAR 32,5669 0.24%
EURO 34,9946 0.05%
ALTIN 2.449,300,55
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasemin Çangar’dan Hadsiz ve Ukala Paylaşım

Yasemin Çangar’dan Hadsiz ve Ukala Paylaşım

ABONE OL
11 Mart 2020 14:56
Yasemin Çangar’dan Hadsiz ve Ukala Paylaşım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasemin Çangar ve ablası Ülkü Çangar’ın da yer aldığı paylaşımda; ‘Corona 1, Corona2’yi arıyor’ ‘Flaş Flaş, KKTC’li vatandaşlar hunharca ve çılgınca market alışverişinde görüldüler, marketlerde stok kalmamış hahahaha’, ‘Memleketin son hali bu gerçekten trajikomik. Daha da merak konusu pazartesine kadar devletimiz tarafından yok edilecekmiş’ ifadeleriyle korona virüs tedbirlerini tiye alan Çangar ailesinin bu tutumu tepkilere neden oldu.

İki iş kadının bu ilginç paylaşımı sosyal medyada tepki çekti. Vatandaşlar sağlık önlemi almak için büyük zorluk çekerken, ünlü iş insanın kızlarının sosyal medyadaki bu tavırları rahatsızlık yarattı.
Dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüsüne karşı ülkemizde ciddi tedbirler alınmaya çalışıldığı ve toplumsal seferberlik ilan edildiği bir dönemde toplumda saygın yeri olan iki iş kadınının bu şekilde gayri ciddi yaklaşımı hoş karşılanmadı.

Kaynak : Kıbrıs Haberci

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.