DOLAR 32,5612 0.14%
EURO 34,8637 0.56%
ALTIN 2.428,57-0,16
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YDP Genel Başkanı Arıklı;  “Dış güçler harekete geçti”

YDP Genel Başkanı Arıklı; “Dış güçler harekete geçti”

ABONE OL
12 Aralık 2017 22:57
YDP Genel Başkanı Arıklı;  “Dış güçler harekete geçti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs sorunun çözümüne yönelik başlayacak yeni süreçte kuzeyde sağ kesimin iktidarda olmasının arzu edilmediğini görüyoruz. CTP ile HP yaptıkları açıklamalarda birbirleriyle koalisyon kurmak istediklerini dolaylı yoldan ifade ediyorlar. Belli ki dış güçler de bunu istiyor
Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, seçimin sürpriz partisi ve hükümetin güçlü ortağı olacaklarını belirterek, “Dış güçlerin Kıbrıs Türkü’nün kaderiyle oynamasına izin vermeyeceğiz” dedi.
Partiden verilen bilgiye göre, YDP önceki akşam Gazimağusa köylerine ziyaret düzenledi. Güvercinlik’te konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, dış güçlerin Kıbrıs’ta nasıl bir hükümet istediğinin sinyallerini verdiğini söyledi.
Bu sinyallerin manipülatif anketlerden ve siyasi partilerin açıklamalardan anlaşıldığını kaydeden Arıklı, “Kıbrıs sorunun çözümüne yönelik başlayacak yeni süreçte kuzeyde sağ kesimin iktidarda olmasının arzu edilmediğini görüyoruz” dedi. Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) ile Halkın Partisi’nin (HP) açıklamalarında birbirleriyle koalisyon kurmak istediğini dolaylı yoldan ifade ettiğini savunan Arıklı, “Belli ki dış güçler de bunu istiyor. Yapılan sahte anketler de toplumu buna hazırlıyor. Ama yağma yok. YDP bu oyunu bozacak” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rastrear Teléfono Celular

    ¿Cómo recuperar mensajes de texto móviles eliminados? No hay una papelera de reciclaje para mensajes de texto, entonces, ¿cómo restaurar los mensajes de texto después de eliminarlos?

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.