DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053262-2,02%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YÖDAK’tan tokat gibi açıklama;   Akkurt’la ilgili haberler yalan

YÖDAK’tan tokat gibi açıklama; Akkurt’la ilgili haberler yalan

ABONE OL
07 Ağustos 2018 14:40
YÖDAK’tan tokat gibi açıklama;   Akkurt’la ilgili haberler yalan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Kıbrıs Manşet” adlı haber sitesinde , VOLKAN Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni aydın Akkurt ve kızı Az. Ziba Akkurt hakkında ileri sürülen  çirkin iddiaların yalan ve iftira  olduğu belgelendi.

Yalana ve iftiraya dayalı olarak yapılan yayınlarda “Aydın Akkurt’un kızının yardımı ile üç üniversite izni alıp sattığı” ileri sürülürken, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinason Kurulu (YÖDAK) yaptığı açıklamada bu haberlerin yalan olduğunu belirtti.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

 

“23 Şubat 2018 tarihinde Kıbrıs Manşet gazetesi internet sitesinde yayınlanan “Dikduruştan dolandırıcılık iddiası” başlıklı haberde YÖDAK hukukçusu Av. Ziba Akkurt ile ilgili YÖDAK’ı da töhmet altında bırakan iddialar yer almakta, haberde YÖDAK’ın ve bir üniversitenin de adının geçtiği görülmektedir.

 

Söz konusu üniversiteye YÖDAK tarafından izin verildiği tarihte Av. Ziba Akkurt’un YÖDAK’ta görev yapmadığı, ayrıca YÖDAK tarafından geçmiş dönemler dahil Av. Ziba Akkurt ve ailesine üniversite kurma ve öğretime başlama ile ilgili verilmiş bir izin bulunmadığını, Av. Ziba Akkurt’un YÖDAK’ın sınırlı koşullarında son derece özverili bir şekilde çalışmakta olduğunu ve YÖDAK olarak bu kasıtlı haberden büyük üzüntü duyduğumuzu kamuoyu ile paylaşmak isteriz.”

 

AKKURT’UN AÇIKLAMASI

 

VOLKAN Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Akkurt ise şu açıklamayı yaptı;

“Gazetemiz, dolandırıcıların, vurguncuların, kan emicilerin   üzerine yürümekte, bunları belgelerle deşifre etmektedir.  Korkuya kapılan dolandırıcılar, bizi susturmak için yaptıkları ölüm tehditlerinden bir sonuç alamayınca, bu kez de beni yıldırmak ve susturmak için, aile fertlerime yönelik olarak çok çirkin bir saldırı kampanyası başlattılar. Bu mücadelede tek üzüntüm, çocuklarıma karşı yapılan bu çirkin saldırılardır. Ama, bizim mücadelemiz tüm ülkenin çocuklarının geleceği  için olduğundan, bu mücadeleye devam edeceğiz.yö  Ama her ne pahasına olursa olsun dolandırıcıların bu ülkede padişah olmalarına izin vermeyeceğiz.  Yayınlarımız devam edecek ve bunlara da yaptıklarının bedelini  mutlaka ödeteceğiz.”

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.