DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20605850,83%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zaroğlu açıkladı;    “DP aşırı taleplerde bulundu”

Zaroğlu açıkladı; “DP aşırı taleplerde bulundu”

ABONE OL
30 Temmuz 2020 08:58
Zaroğlu açıkladı;    “DP aşırı taleplerde bulundu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- YDP Genel Başkan Yardımcısı ve Lefkoşa Milletvekili Bertan Zaroğlu, UBP, DP ve YDP arasında devam eden görüşmeler ve DP’nin tutumuyla ilgili açıklamada bulundu. Zaroğlu’nun açıklaması şöyle;
“ Yeniden Doğuş Partisi’nin çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde milli bir refleksle her türlü fedakarlığı gösterdiği büyük bir hakikattir.
Bununla beraber, ortak Cumhurbaşkanlığı adaylığının konuşulduğu ve hatta UBP-DP-YDP hükümetinin konuşulduğu bir ortamda kamuoyu nezdinde tüm kredilerini bitirmiş bir Demokrat Parti’nin Milletvekili olan Sn. Serdar Denktaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklıyor olması, Demokrat Parti’nin boyunun ölçülerini aşıyor derecede taleplerinin olduğu bilgisi ile pekişince, durumu daha netleştirmek ve bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına açıklama yapmak zaruri olmuştur.
Resmen hükumetin bozulmadığı bir ortamda kamuoyunda konuşulan “3’lü hükümet hazır, kuruluyor” haberleri kesinlikle asılsızdır. Böyle bir ortamda mümkün de değildir. Kaldı ki Yeniden Doğuş Partisi yetkili kurulları böyle bir hükümete geçtiğimiz hafta MYK toplantısında büyük bir ölçüde hayır demiştir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.