DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,140,19
BITCOIN 22971372,41%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zaroğlu;  YDP’yi hala hazmedemeyenler var

Zaroğlu; YDP’yi hala hazmedemeyenler var

ABONE OL
30 Ekim 2018 13:09
Zaroğlu;  YDP’yi hala hazmedemeyenler var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Lefkoşa ilçe Başkanlığına Emre Dalgıç Girne İlçe Başkanlığına ise Zeki Yılmaz seçildi.
YDP Girne İlçe Kongresi Cumartesi günü, Lefkoşa ilçe kongresi ise önceki gün gerçekleştirildi.
ARIKLI
Lefkoşa kongresinde konuşan Genel Başkan Erhan Arıklı; 7 bin 500 üyeye ulaşmanın kendileri için önemli bir hedef olduğunu söyledi ve bu sayıya ulaştıklarında en fazla üyeye sahip iki partiden biri olacaklarını kaydetti.
Bunun için MY’nın her ilçeye bir hedef belirlediğini belirten Arıklı, “Lefkoşa İlçesi için hedef 1800 üye. 31 Mart 2019 tarihine kadar yeni seçilecek olan başkan, bu üye sayısına ulaşmak zorunda. Girne için hedef 1700, Mağusa için 2000, İskele için 1100, Güzelyurt ve Lefke için toplam 750. Kendilerine belirlenen kotaya ulaşamayan İlçe başkanı arkadaşlarımızın durumları 31 Mart tarihinde MYK’da ele alınacak ve görevlerinden istifaları dahil her türlü tedbir alınacak. Seçilen tüm arkadaşlarımız bu hedefe ulaşabilecek kapasiteye sahip arkadaşlarımızdır” dedi.
BÜYÜKYILMAZ
Lefkoşa Kongresinde konuşan Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz ise, YDP nin yükselen bir güç olduğunu söyleyerek; “YDP bu ülkenin kaderidir. Bu ülkenin makus talihini yenecek tek parti YDP’ dir” dedi.
ZAROĞLU
Lefkoşa Milletvekili Bertan Zaroğlu da,YDP’nin hala daha bazı kesimler tarafından hazmedilemediğini, YDP için yapılan karalama kampanyalarının ardı arkasının kesilmediğini savundu.
DALGIÇ
Lefkoşa İlçe Başkanlığına seçilen Emre Dalgıç ise yeni bir ekip ve yeni bir ruhla bundan sonraki sürece hazırlanacaklarını söyleyerek; “Sayın Genel Başkanım ve MYK mız Lefkoşa’da bize 1800 üye hedef koymuş. Bu rakamın çok üstüne çıkmazsak biz gereğini yaparız” dedi.
Lefkoşa İlçe yönetim kuruluna seçilen üyeler şunlar; “Emine Kumaş, Hilal Bulut, Aziz Parlak, Hüseyin Yılmaz, Aydın Aksu, Sinem Tip, Hamdo Şanverdi, Bayram Mısırlı, Dudu Kuyucuoğulları, Hıdır Dinlemez, Mikail Yel, Cebrail Doğan”.
Kongrede Lefkoşa Kadın Kolları Başkanlığına Ayşe Dilek getirilirken, Gençlik Kolları Başkanlığına ise Mehmet Karakaş getirildi.
YDP son ilçe kongresini 4 Kasım Pazar günü Mağusa’da yapacak. 21 Ekim tarihinde yapılan kongrede İlçe Başkanlığı için 5 aday yarışmış ve en çok oyu alan Ali Yakar ve Mehdi Uysal ikinci turda yarışmaya hak kazanmışlardı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.