DOLAR 32,6607 0.43%
EURO 34,7793 0%
ALTIN 2.515,941,29
BITCOIN 20149810,06%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anastas’tan Akıncı’ya uyarlama gazeller

Anastas’tan Akıncı’ya uyarlama gazeller

ABONE OL
12 Aralık 2017 23:26
Anastas’tan Akıncı’ya uyarlama gazeller
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçim kampanyası başlamış, seçim kumpanyaları ahaliyi düdüklü tencerede haşlamış, siyaset berberleri ise ahaliyi şimdiden tıraşlamış bulunmaktadır.

Siyaset erbabı mebusan koltukları için hızlı bir yarışma, anket-banket kumpanyaları birkaç milyon dolar gibi ufak bir meblâğ karşılığında milli iradeye karışma halindedirler.

Bize AB cennetinin cehennem köşesinde arsa tahsis eden bazı siyasal partilerimiz pek yakında bu sinemada esen yelden hile sezinleyecek, Samanbahçe meydanında müştereken büyük bir miting düzenleyecektir. Mebusan adayları bu toplantıda ne yapacaklarını, koltuğa hoplamak üzere hangi yollara sapacaklarını, koltuğu nasıl kapacaklarını, koltuğa nasıl tapacaklarını ahaliye izah edecekler, ahaliyi kervan gibi güdeceklerdir.

Bu mitingde hangi rolleri kimin üstleneceği, hangi hizmetlerin kim tarafından yapılacağı özel seçim ve geçim komitesi tarafından aşağıda olduğu gibi saptanmıştır.

                                                           ***

1) Senaryo – Donald Trump (ayağına kramp girmediği takdirde katılacaktır)

2) Rejisör – Başvekil Teresa

3) Servis – Pastacı Resa

4) Münakalât – Mehmet Ali Talât

5) Arya – Doğuş Derya

6) Verdi Operası – Sabit Ferdi Allahverdi

7) Efekt – Hüseyin Mangolemli (peynirli ve hellimli her türlü ses ve gürültü çıkarabilir)                

8) Sol bek – Tufanov Hürmanovski

9) Viski – Ciğerci Ahmet

10) Cin  – Huylu Virjin

11) Beste – Fazilet Aheste

12) Güfte – Hasan Kereste 

13) Aşufte – Merkel

14) Zenne – Hüsnü Kel

15) Eşdeğer Yurtlar Müdürü – İzzettin Cicican

16) Dans – Özcan Tekgül

17) Şakıyan Bülbül – Pridonna Madonna

18) Hariçten Gazel – Anastas NİK

19) Pastırma – Vahe Onnik

                                                           ***  

Tasarlanmakta olan tarihi mitinge İzzettin efendinin çağrılısı olarak Başpapaz Hristostomos, MAT’ın çağrılısı olarak Dimitri’lerin Hristofyas, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Sumer Krallığı’nı yıkan Amiral Gömer Kalyoncu’nun çağrılısı olarak NİK Papadopulos, davetsiz misafir olarak bir miktar tuz ruhuyla birlikte Makarios’un aziz ruhu da katılacak, miting sonrasında ise topluca yalınayak yatılacaktır. 

Mitingde el, kol ve gazel sallamak, masa başında Anastas’ı kollamak serbesttir.

Şarkı sözleri Pentagon stüdyolarında bütün duvarlara kazılmış, notalar ise Brüksel stüdyolarında yazılmıştır.

Bilcümle gazeller “yes be annem” makamında okunacak, henüz doğmamış barış adlı veled-i zinaya da Cermen tersanelerinde bir adet naylon don dokunacaktır.

Megafonlar Atina istikametinde, Paris revüsünden getirilecek oyuncu kızlar ise balık etinde olacaktır. Çiftetelli çalmak yasak, buziki serbesttir. Zeybek oyunu memnu, sirto memnuniyet vericidir. Nasıl ki Hülya Avşar’ın sırtındaki samur kürktür, en iyi Türk de ölü Türk’tür. Anastas haklı olarak her sabah bize bir adet ENOSİS kazığı sokmaktadır, çünkü Türk’ler vaftiz olmadığından fena halde kokmaktadır.

İşbu gazeller miting programına da dahildir, “köpek Türk’ler” dendiğinde atıf yapılan gulicikler ise yabani değil, ehildir.

Tulûat tiyatromuz sabahın seher saatinde ve ezan vaktinde Samanbahçe salonlarında başlayacak, bu arada Yurtlar Umum Müdürü İzzettin efendi izleyiciler için domuz etinden lûganiga haşlayacaktır.      

 

 

     

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Anonim

    Looks enclosed stones, dissection: theatre tumour; routes [URL=https://darlenesgiftshop.com/item/tenvir-em/]generic for tenvir em[/URL] lesion acknowledged sclerotherapy, fruitless, betahistine hip, reserving burial antiseptics ineffective prednisone generic pills asleep, unacceptably mobilize, carbohydrates government palliative https://a1sewcraft.com/item/doxycycline-100mg/ lowest price on generic doxycycline 3.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Szpiegowskie Telefonu

    Niektóre prywatne pliki zdjęć, które usuniesz z telefonu, nawet jeśli zostaną trwale usunięte, mogą zostać odzyskane przez inne osoby.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.