DOLAR 32,3698 0.16%
EURO 35,0493 -0.16%
ALTIN 2.324,550,23
BITCOIN 2270483-0,92%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aşk Tatbikatı

ABONE OL
06 Aralık 2017 23:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazı müzevir ve bozguncu haber ajanslarının verdiği haberlere göre Anastas’ın ordusu Yahudi’lerle birlikte karada, havada ve denizde büyük bir askeri tatbikat yapmışlar.

Külliyen yalan ve iftiradır, “Arkadaşım Anastas” eminim ki “Arkadaşım Mustafa”ya karşı böylesi den’i ve cen’i bir harekette bulunmasının mümkünatı nâmevcuttur. 

Bu haberler iki halk arasındaki büyük muhabbet ve “Arkadaşım Anastas” ile “Arkadaşım Mustafa” arasındaki kara sevdayı torpillemek üzere emperyalist ajanlar tarafından kurulmuş bir kumpasın ürünüdür.

                                                           ***

Nitekim bendenizin şahsi kaynaklarına ve Urfa ilinin meşhur kelaynaklarına göre bir tatbikat gerçekten yapılmıştır, fakat bu eylem Yeniçeri nitelikli askeri bir harekât olmayıp sadece ve munhasıran 1 adet aşk eyleminden ibarettir. Bu tatbikat her iki tarafta yeni yılın ilk aylarında yaşanacak seçimlerden sonra Medaksa meydanında kurulacak ve Montana yaylâsında devam edecek sûlh masasına bir hazırlık niteliğindedir.

Böylesi ulvi ve kutsi, üstelik milli ve mahalli bir amaca yönelik bu muhterem tatbikatı “askeri” olarak tavsif etmek ancak barış düşmanı hıyartoların işi olabilir.

                                                           ***

Bu aşk tatbikatının hedeflerden biri doğal afetlere karşı gerektiğinde “Arkadaşım Mustafa” ile diğer “yes be annem”cilerin hayat güvenliğinin yeni bir garanti antlaşması yoluyla teminat altına alınmasıdır.

Meselâ “Arkadaşım Mustafa” bir Akdeniz turuna katıldığı, cennetmekân 12 adaları ziyaret etmek üzere, armatör Onasis’in yatına binip denize açıldığı, ansızın bir fırtına koptuğu, yatın batma tehlikesi geçirdiği, bundan dolayı tahlisiye işlemleri başladığı takdirde söz konusu aşk tatbikatına katılmış olan Anastas’ın Efzun askerleri bir Hızır misali derhal imdada yetişecek, “Arkadaşım Mustafa” ile şeriklerini selâmete alacaktır. 

Yine meselâ MAT efendi Baf sahil-i deryasından denize açıldığı, Rodos’a doğru kulaç atmaya başladığı, bu arada büyük bir akıntı meydana geldiği, bu akıntı MAT efendiyi Marmaris’e doğru sürüklediği takdirde, MAT’ın Anadolu toprağında esir alınmasını önlemek ve zat-ı şeriflerini Midera Ellâda kıyılarında özgür bölgeye çıkarmak üzere Anastas’ın Efzun milisleri ile Yahudi’nin Siyonist militanları müdahale hakkını kullanarak MAT’ı her türlü zillet ve felâketten kurtaracaktır.

                                                           ***

Her iki seçimden sonra siyasal yeşil masalarda icra edilmesi plânlanan barış yarışında, bu arada meydana gelmesinden korkulan idrar yarışında herhangi bir sıkıntı olduğu takdirde de söz konusu aşk harekâtına katılmış olan personel Galô Plâza rollerinde arabuluculuk ve özel temsilcilik misyonunu üstlenmek suretiyle siyasal kanalizasyon dehlizlerinde meydana gelecek tıkanıkları derhal temizleyecektir.

Yahudi’nin Anastas’la müşterek aşk operasyonu düzenlemesi ise şu anda yolsuzluk ve rüşvet yüzünden istifası talep edilerek hakkında soruşturma açılan Siyonist Başbakan Netanyahu’nun bize duyduğu Leyla ile Mecnun aşkından ve bizi köşede kıstırıp “yakalarsam muh-muh” nitelikli tecavüz niyetinden neşet eylemektedir.

                                                           ***

Dolayısıyla işbu efsanevi ve münzevi aşk oyununun “Arkadaşım Mustafa”ya karşı girişilmiş bir suikast veya darbe olduğu yolunda barış düşmanları tarafından uydurulan masal ve okunan gazellere asla inanılmaması ve katiyen itibar edilmemesi önemle rica ve ica olunur.

Bu aşk operasyonu keza muhtelif cilveler ve okkalı gayfeler de içermektedir. Operasyon sonunda Netanyahu ile Amerika’daki Siyonist örgütlerin de katılmasıyla “Arkadaşım Mustafa” ile “Arkadaşım Anastas” meşhur Uzun Yol’da MAO misali uzun bir yürüyüş yapacak, Büyük Han’da Antep baklavası yutacak, Lôkmacı Barikâtı’nda ise Resa pastanesinde özel surette imâl edilmiş yılbaşı lôkması hazm-ı taam eyleyeceklerdir.

Sonuçta cümbür-cemaat AB cenneti yoluyla Başpapaz Makarios’un sıçrama tahtasından hoplayarak Atina garına muvasalat edip Kıbrıs belâsını başımızdan atmış olacağız.

Ondan sonra Atina’nın Anayasa Meydanı’nda vur patlasın-çal oynasın.      

  

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Rastrear Teléfono Celular

    MyCellSpy es una poderosa aplicación para el monitoreo remoto en tiempo real de teléfonos Android.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Rastrear Teléfono Celular

    Los registradores de teclas son actualmente la forma más popular de software de seguimiento, se utilizan para obtener los caracteres ingresados en el teclado. Incluyendo términos de búsqueda ingresados en motores de búsqueda, mensajes de correo electrónico enviados y contenido de chat, etc.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.