DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075299-1,89%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cemal ASLAN;   Allah Türkiye’yi  başımızdan eksik etmesin.

Cemal ASLAN; Allah Türkiye’yi başımızdan eksik etmesin.

ABONE OL
14 Aralık 2020 10:05
Cemal ASLAN;   Allah Türkiye’yi  başımızdan eksik etmesin.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anavatan Türkiye’miz tehdit edilecek, sopa gösterilecek ülke değil.
AB bildirisindeki “AB, Türkiye ve Doğu Akdeniz’deki durumla ilgili konularda ABD ile koordinasyon sağlamaya çalışacaktır” ibaresi Türkiye’ye karşı takınılan tehditkar, hasmane tavrın bir başka ifadesidir.
Anavatan Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerini gerekçe göstererek, Avrupa Birliği liderler zirvesinden yaptırım kararı bekleyen Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Yunanistan bir kez daha hüsrana uğramıştır.
Kendi gücüne güvenmeyip Avrupa Birliği’nin arkasına sığınarak Anavatanımızı zor durumda bırakacağının “hayalini gören” Rum Yunan ikilisine ve AB içerisinde bu ikiliyi şımartan bazı ülkelere Anavatanımız Dışişleri Bakanlığınca verilen mesaj hepimizi gururlandırmıştır.
Türkiye’mizi istedikleri çizgiye gelmezse yaptırımların gelebileceği konusunda uyaran AB’ye mesaj son derece açıktır.
Türkiye’mizi yaptırım tehdidi ile dizayn edebileceklerini sananlar Türkiye Cumhuriyeti her türlü zorlukla mücadele edebilecek, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek ve bu tehditlerin sahiplerine haddini bildirecek Kurtuluş Savaşında İtilaf Devletleri ile mücadele içerisine girmiş Türk milletine sahiptir.
Allah Anavatanımız Türkiye’yi başımızdan eksik etmesin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.